Beyond the Threshold Beyond the Threshold Beyond the Threshold
Beyond the Threshold Beyond the Threshold Beyond the Threshold

freeware freeware freeware
samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne

Děj hry nás přivádí do doby 19. století do německého Düsseldorfu. Zde žije Friedrich Wilhelm von Juntzt, okultista a Lovecraftian, který je uvězněn ve svém domě. Z domu totiž vedou pouze jedny dveře, ale za nimi číhá rozzuřený démon a čeká, až Friedrich vyjde ze dveří, aby jej mohl rozsápat. Otevřít proto může, až nabude potřebné znalosti ke zničení démona.

Před samotným soubojem s démonem je nutné navíc vyřešit několik nápaditých hádanek. Tuto, sice poměrně krátkou freewarovku ale s pěknou 3D grafikou a slušným příběhem nám přinesli vývojáři z německého studia Nacht und Nebel. Námět a příběh hry je silně inspirován dílem H.P.Lovecrafta.

Děj hry nás přivádí do doby 19. století do německého Düsseldorfu. Zde žije Friedrich Wilhelm von Junzt, okultista a Lovecraftian, který je uvězněn ve svém domě. Z domu totiž vedou pouze jedny dveře, ale za nimi číhá rozzuřený démon a čeká, až Friedrich vyjde ze dveří, aby jej mohl rozsápat. Otevřít proto může, až nabude potřebné znalosti ke zničení démona.

Před samotným soubojem s démonem je nutné navíc vyřešit několik nápaditých hádanek. Tuto, sice poměrně krátkou freewarovku, ale s pěknou 3D grafikou a slušným příběhem, nám přinesli vývojáři z německého studia Nacht und Nebel. Námět a příběh hry je silně inspirován dílem H. P. Lovecrafta.