Between Horizons vypráví příběh posádky první lidské lodi, která se vydala na mezihvězdný let. Loď pojmenovaná Zephyr letí už dlouhých 33 let a naše hrdinka Stella nikdy nepoznala Zemi, neboť se narodila právě na téhle lodi před 24 lety a nyní nastal čas, aby převzala místo svého otce v oblasti bezpečnosti lodi. Stella se tak pouští do přímo detektivní práce, neboť musí řešit náhlé problémy na palubě a ty jsou zdá se větším než původně myslela, neb ohrožují úspěch celé mise.
Jde o detektivní adventuru kombinující 2D a 3D grafiku od německých tvůrců z DigiTales Interactive, kteří mají na svědomí už sci-fi hru Lacuna. Opět si zvolili pixelartovou stylizaci, nicméně z noirového futuristického města se přesouváme na palubu vesmírné lodi. Hra se nejvíce zaměřuje na onen detektivní systém, kdy hráč sbírá různé důkazy a spojuje si je s řešenými případy. Postupně se tak rozkrývá celá konspirační pavučina a na hráči je, aby ji pokud možno celou rozpletl. Hra však nevede za ručičku a špatná obvinění mohou vést k nezvratitelným následkům, což ovlivňuje zakončení samotného příběhu.