Bad Dream: Cyclops Bad Dream: Cyclops
logická > nezařazeno

freeware freeware
samostatná hra samostatná hra
ne ne

Čtvrté pokračování, hororové Point 'n Click série Bad Dream, získalo název "Cyclops". Jak název napovídá, další zastávkou bude brloh Kyklopa. Výlet "Cyclops" nás zavede ke dveřím starého opuštěného městečka, plného hrobů a vybydlených opuštěných budov, jež slouží jako "švédský" stůl" pro jednookého obra. Sežráni být rozhodně nechceme, a tak tedy hledáme cestu, jak tomu zabránit.

Žlutý sešlý vzhled i herní mechanismy interakce, řešení puzzlů či přesunů z lokace na lokaci zůstávají v nezměněné podobě, jen tentokrát seskupujeme atypické předměty a to části lidského těla.
Čtvrté pokračování, hororové Point 'n Click série Bad Dream, získalo název "Cyclops". Jak název napovídá, další zastávkou bude brloh Kyklopa. Výlet "Cyclops" nás zavede ke dveřím starého opuštěného městečka, plného hrobů a vybydlených opuštěných budov, jež slouží jako "švédský stůl" pro jednookého obra. Sežráni být rozhodně nechceme, a tak tedy hledáme cestu, jak tomu zabránit.