Aveline mě bavila tak napůl. Hlavní hrdinka je sympatická a převlékání za dámu, otrokyni nebo assassina je docela povedený nápad, který měnil způsob, jakým se některé mise hrají. Bohužel příběh mě nijak zvlášť nestrhl a úkoly jsou často dost přímočaré. Někoho vystopovat, proplížit se do tábora, někoho oddělat a zase zmizet. New Orleans má svoje kouzlo a pár povedených momentů se určitě najde.
Povedené byly právě mise, kde bylo potřeba využívat jednotlivá převlečení a jejich výhody, třeba když Aveline jako dáma mohla využít společenské postavení nebo jako otrokyni ji stráže tolik neřešily. Ucházející jsou i některé stealth pasáže a závěrečné mise, ale jinak tomu trochu chybí větší tah na branku. Na pár hodin fajn zábava, která ale ve mně po dohrání nezanechala žádný výraznější dojem - 55 %
danny21