Air Conflicts je arkádový letecký simulátor od tvorcov freeware lietadielok Plane Arcade. Opäť si zalietate v druhej svetovej vojne, k dispozícii je desať nelineárnych kampaní a niečo vyše 200 misií. Zalietate si v dvanástich detailne spracovaných lietadlách za Royal Air Force, Luftwaffe či Red Army Air Force. Chýbať samozrejme nemôže ani multiplayer, ktorý podporuje až osem hráčov cez LAN.
Veľmi rýchlo si zvyknete na jednoduché ovládanie, keď k pohodlnému hraniu potrebujete len tri tlačítka na myši. Autori sa spojili s profesionálmi zo štúdia 3D People (sídliace v Košiciach) a ponúkli nám ďalšiu arkádovú zábavu na voľné chvíle, keď si potrebujete oddýchnuť po celodennej drine.
Air Conflicts je arkádový letecký simulátor, v ktorom si zalietate počas druhej svetovej vojny, k dispozícii je desať nelineárnych kampaní a niečo vyše 200 misií. Lietať budete v dvanástich detailne spracovaných lietadlách za Royal Air Force, Luftwaffe či Red Army Air Force. Chýbať samozrejme nemôže ani multiplayer, ktorý podporuje až osem hráčov cez LAN.
Ovládanie je jednoduché, k pohodlnému hraniu potrebujete len tri tlačítka na myši. Autori sa spojili s profesionálmi zo štúdia 3D People a spolu ponúkli hráčom ďalšiu arkádovú zábavu na voľné chvíle.