8th Wonder of the World 8th Wonder of the World 8th Wonder of the World 8th Wonder of the World

Das Achte Weltwunder: Geschichten aus der Cultures Welt

Osmý div světa, Das Achte Weltwunder: Geschichten aus der Cultures Welt, Cultures - 8th Wonder of the World

iOS
06.08.2015
strategie > real-time strategie

placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano ano

Vikingský hrdina Bjarni se vrátil ze své poslední cesty v Northlandu do své domovské vesnice, ale už zanedlouho začíná zjišťovat, že Zlo se znovu vkrádá na Zemi. Lidstvo se nezadržitelně řítí do záhuby, neboť jej ovládá zloba, nenávist a války. Nikdo nevyslyší Bjarniho varování a tak se znovu vydává, doprovázen svou ženou Cyrou a synem Manim, na cestu k záchraně světa a poražení Zla. K tomu poslouží osmý div světa, ale Bjarni musí nejprve odhalit jeho tajemství...

Do světa série Cultures nás zavede další část, která příběhově navazuje na Northland z roku 2002. Herní koncept zůstává věrný svému předchůdci a my se tak můžeme v rozsáhlé kampani setkat s propracovaným systémem profesí a staveb a dokonce řadou akčních momentů, které hru zásadním způsobem okořeňují. Celkový počet osmi rozmanitých misí je doprovázen příjemnou, atmosférickou hudbou. Multiplayer je určen až pro 6 hráčů a přibalen je znovu i editor map.

Hra u nás vyšla pod názvem Osmý div světa s česky dabovaným intrem a outrem.

Hra u nás vyšla pod názvem Osmý div světa s česky dabovaným intrem a outrem.