4x4 Evolution 4x4 Evo 4x4 Evo 4x4 Evo

PS2
27.02.2001
4x4 Evo 4x4 Evo 4x4 Evo 4x4 Evo
závodní > nezařazeno *

placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano ano

4x4 Evolution je závodní hra, která nám přináší možnost vyzkoušet si závody v terénu s offroad vozy. Těch hra nabízí několik desítek od všech známých výrobců (Chevrolet, Ford, Nissan, Lexus, Mitsubishi, Dodge a další) a to plně licencovaných, jsou tedy věrné svým reálným předlohám a to jak po vzhledové, tak i technické stránce.

Hratelnostně by se hra dala označit za mix arkády a simulátoru, přičemž většinový podíl má právě arkáda. Základní herní mod tvoří režim kariéry, ve kterém se klasicky prokousáváte k těžším a těžším závodům a zároveň si vyděláváte prostředky na lepší a silnější vozidla.

Hra pak dále obsahuje multiplayer, versus mode a vývojáři ke hře vydali i map editor umožnující si vytvořit vlastní okruhy.
4x4 Evo je závodní hra, která nám přináší možnost vyzkoušet si závody v terénu s offroad vozy. Těch hra nabízí několik desítek od všech známých výrobců (Chevrolet, Ford, Nissan, Lexus, Mitsubishi, Dodge a další) a to plně licencovaných, jsou tedy věrné svým reálným předlohám a to jak po vzhledové, tak i technické stránce.