Dal jsem si pár let od série pauzu, protože už se mi nechtělo dávat za to skoro samé 7€ ve slevách, vývojáři drželi tuto cenovou politiku opravdu snad 5 let někdy od 10. dílu, ale teď najednou ve slevách jsou jednotlivé díly těsně přes 1€, takže to byla jasná koupě a po letech zase vplutí do Herkulových dobrodružství.
Hra je takřka úplně stejná jako posledních pár dílů. Autoři už asi rezignovali na nějaké inovace a dělají hry, které mají své zvyklé publikum. Ale projet několik dílů (ty novější už mají přes 10 hodin) za sebou už by mohlo mít psychické následky, takže opatrně :)
Herkules se připletl ke stavbě Rhodského kolosu, shodou okolností je to můj nejoblíbenější div světa. Práce jde od ruky, ale pak se to začně komplikovat, ostatně jako vždy. Je zajímavé, že některé levely s daným tématem nemají nic společného, autoři je zřejmě dělají do zásoby a pak umisťují, kam se jim zlíbí, třeba o 2 hry dále :) Ale neopakují se, každý level v dosavadních hrách byl originál.
Dost přibylo podzemních levelů na nahromadění zásob, na to moc názor nemám, ale nevadí mi. Co mi však vadí, když jsem hrál prakticky bez chyb, ale nakonec po třeba 10 minutách se mi nepovedl splnit tříhvězdičkový čas. Asi už se přitvrdilo, no dobrou hodinu hraní jsem musel věnovat opravám, ale nevadí. Hraje se to pořád pěkně, a na takovéto oddechnutí v aktuálních horkých dnech je to naprostý ideál.
Třeba si dám brzo i čtrtnáctku :)
Třeba si dám brzo i čtrtnáctku :)
rikuhahl
Pro: Herkules jak ho známe, Rhodský kolos, odsýpá to
Proti: několik levelů je dost těžkých a pár jich nekoresponduje s příběhem hry