Příběh této AGS point 'n click adventury apeluje na dítě v nás a předkládá nám barevnou říši, která je dekorována cukrovinkami a sladkostmi. V jejím nejsevernějším cípu se nachází městečko Creamville, ani velké, ani malé, právě tak lidem na míru.
Velevážený starosta Bakewell jednoho dne potřebuje odjet na služební cestu a prosí svou dcerku Toffee, aby na vše, v době jeho nepřítomnosti, dohlédla. Creamvillanům se však protáčejí panenky a padá čelist hrůzou. Toffee je totiž vrcholně nemotorné trdlo, prototyp nešiky a třaslavého poplety.
Toffee se ale nenechává otrávit kritiky, chce všechny přesvědčit, že dokáže být velice platným "hráčem". Povede se jí to?