Šestá sezóna nás zavede do státu Maine, 12. nejmenšího a nejvýchodnějšího státu USA. Severní částí státu prochází Appalačské pohoří a na jihovýchodě leží národní park Acadia. Více než 80 % souše je zalesněno, a to především jehličnatými lesy, proto si Maine získal přezdívku Borovicový stát. Je to také důvod, proč nejrozšířenějším průmyslem je zpracování dřeva a papírenství.
Budeme opravovat lokální infrastrukturu pro dřevozpracující společnost továrnu na fošny. Výzvou pro nás bude nedostavěná garáž, ve které jsou zablokované téměř všechny činnosti, pro jejichž zprovoznění ji budeme muset dostavět.
Sezóna přidává dvě nové mapy, na kterých se vyskytují kombinace sněhu a bláta. Také přibydou dvě nová vozidla: Těžký náklaďák Tayga 6455B a speciální lesnické vozidlo Aramatsu Forester (Komatsu Forwarder).
Součástí sezóny je rovněž update pro všechny, který přidává nástavbu pro střední klády, foto mód a vylepšení crossplaye, jenž nyní umožňuje hraní mezi PC a PS4.
Budeme opravovat lokální infrastrukturu a pro dřevozpracující společnost továrnu na fošny. Výzvou pro nás bude nedostavěná garáž, ve které jsou zablokované téměř všechny činnosti, pro jejichž zprovoznění ji budeme muset dostavět.
Sezóna přidává dvě nové mapy, na kterých se vyskytují kombinace sněhu a bláta. Také přibudou dvě nová vozidla: Těžký náklaďák Tayga 6455B a speciální lesnické vozidlo Aramatsu Forester (Komatsu Forwarder).