Rage 2: Rise of the Ghosts Rage 2: Rise of the Ghosts Rage 2: Rise of the Ghosts
PS5
kompatibilní
PS5XboxX/S
kompatibilní
akce > 1st person akce *

placená hra placená hra placená hra
rozšíření rozšíření rozšíření
ne ne ne

V prvním placeném rozšíření pro first-person akci Rage 2 s názvem Rise of the Ghosts se vydáme právě po stopách titulní frakce (Ghosts). Můžeme se tedy těšit na kompletně nový region, nový příběh, nové zbraně a vozidla jako motorku a schopnost Void.

Ghosts byli kdysi známí tím, že terorizovali a nemilosrdně likvidovali obyvatelstvo. Později se sice zdálo, že celá frakce vymizela a nastal klid, ale opak je pravdou a nám nezbývá nic jiného, než se postarat i o ten přeživší zbytek sídlící v Overgrown City, který má však obrovské ambice stát se slavnou a mocnou frakcí.