Night Shift Night Shift
Brandon Brizzi (The Odd Man Out)
Brandon Brizzi (The Odd Man Out)
23.02.2015
logická > nezařazeno

placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra
ne ne

Pouze temná noc a vaše auto vám je průvodcem v této adventurce nezávislého vývojáře Brandona Brizziho. Slunce se ztratilo a vy se vydáváte vstříc noční temnotě, abyste jej našli. Zpoza volantu vašeho vozu vidíte pouze část silnice před sebou a okolní poušť s minimem orientačních bodů. K postupu v příběhu je nutné využívat dálková světla, s jejichž pomocí porazíte fantomová auta řítící se proti a jsou i prostředkem pro interakci s okolním prostředím.

Vlastní hru doprovází unikátní soundtrack z dílny Dance with the Dead.

Vlastní hru doprovází unikátní soundtrack z dílny Dance with the Dead.
Oficiální stránky hry (http://www.theoddmanout.net/nightshift/)