Mystery Maze of Balthasar Castle Mystery Maze of Balthasar Castle

adventura > 3D adventura

placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra
ne ne

Pětice kamarádů si po celodenním skotačení v Europa-Parku chtějí na chvíli odpočinout v idylickém zámku Balthasar. Zde však náhodou narazí na skryté padací dveře a všichni se rázem ocitají v zámeckém podzemí, které tvoří spletité bludiště temných chodeb a rozlehlých kamenných sálů. Podzemí však společně s nimi sdílí Noční přízrak, bytost, která si pro naše přátele připravila řadu nepříjemných překvapení...

Hlavími hrdiny této adventury jsou zvířecí přátelé Euromaus, Euromausi, Böckli, Eurofant a Louis, kteří se společně pokoušejí najít východ z podzemního labyrintu. Cesta ven není jednoduchá, neboť na ně číhá řada pastí a nástrah, které lze překonat pouze společným úsilím. Každá z postav disponuje unikátními vlastnostmi, jejichž správné využití může nakonec zachránit celou skupinu.

Hra byla vytvořena ke 40. výročí Europa-Parku v Rustu u Freiburgu, které je největším zábavním parkem svého typu v Evropě a to podle skutečné předlohy zámku Balthasar, který se v parku nachází.