Plošinovkový Lullaby for an Electric Toaster před námi otevírá zátiší kuchyně jedné domácnosti. Vše kolem nás je ztěžklé tíhou noci. Potemnělou místnost prosvětlují jen mihotavé světlo-vyzařující standby diody spotřebičů a rudý zrak služebníků zla. Situace je drsná jako tahy štětcem, všude se plíží zmutované cibule a banány. Vyčkávají, až nás budou moct šlehnout po páteři.
V roli (ne)obyčejného toustovače se snažíme, za pomoci rychlého rozhodování a ťukání prstu do mezerníku, zdolávat zapeklité kuchyňské ostrůvky, na nichž číhají smrtelné nástrahy a nebezpečí. Nekompromisní černavou tmu krájíme prostřednictvím vrhaných žhavých projektilů (toastů). Jedinými našimi vodítky k cíli jsou náhodně rozmístěné podlahové orientační šipky všech směrů mající zelenou barvu.
LfaET byl koncipován jako příspěvek do soutěže "Let's Cook Jam".
LfaET byl koncipován jako příspěvek do soutěže "Let's Cook Jam".