Lifeless Moon Lifeless Moon
akce > akční adventura

placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra
ne ne

Sci-fi adventura z dílny amerického studia Stage 2 Studios nás zavede do období 70. let minulého století, kdy probíhaly první pilotované mise na Měsíc. Ocitneme se v kůži astronauta, který je svědkem nejrůznějších záhad, anomálií a dalších jevů, jež by rozhodně na Měsíci neočekával. Tajemství v pustém měsíčním městě brzy odhalí záhady v mnohem větším měřítku.

Lifeless Moon je, stejně jako jeho duchovní předchůdce Lifeless Planet, adventurou z pohledu třetí osoby a s prvky 3D plošinovky. Hrdina je opět oblečen do skafandru vybaveného jetpackem. Máme za úkol projít dlouhou a rozmanitou cestu, pořizovat zápisky, shromažďovat stopy a řešit puzzly pomocí záhadné mimozemské technologie. V zemi, kde se předměty zhmotňují z ničeho a čas plyne jinou rychlostí, prožijeme znovu zkušenosti a traumata vědců, kteří se tu objevili před námi. Jít po jejich stopách může být jediným způsobem, jak se vrátit domů.

Oficiální stránky hry (https://www.lifelessmoon.com)
Oficiální stránky hry (https://www.lifelessmoon.com)