Life of D. Duck II Life of D. Duck II Life of D. Duck II
Life of D. Duck II Life of D. Duck II Life of D. Duck II

freeware freeware freeware
samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne

Pokračování hry Life of D. Duck nás opět přenáší do života D. Ducka, tentokrát je jeho hlavním úkolem si vzít Dasy. K uskutečnění cíle je však potřeba udělat spousta úkolů, mimo jiné zbavit se tlustého strýce Jubalona, donést kačeří babičce medicinu či zachránit malé kačery.

Adventura je opět vytvořena pomocí programu Adventure Game Studio. Pokračování má oproti jedničce mírně vylepšenou grafiku.

Oficiální stránky hry (http://home.online.no/~gei-pe-r/)
Oficiální stránky hry (http://home.online.no/~gei-pe-r/)
Oficiální stránky hry (http://www.bjornarb.com/dduck2.html)