Pro přístup k pokročilým funkcím se musíte přihlásit / zaregistrovat

Kingdoms of Amalur: Reckoning

« Novější Starší »

@Eru: no ty jo teda... většina je fakt otřesná... i když ten Hemer dokonce umí psát smysluplně, škoda jen, že neví o čem píše.

@Clorky: poslední koment k Dragon Age: Origins taky stojí zato... mě je těch lidí i docela líto, protože tyhle dva komentáře selhávají snad úplně po všech stránkách... třeba je jim sedm, osm let, chodí do zvláštní školy a kdoví co ještě. Tomu se ani nedá moc smát.

Například? Chci se pobavit :D.

Právě čtu nejhorší komentář co jsem kdy na DH viděl.

Dík, lepší jak šíp do kolena =))

@Arcee: na češtině se dělá, ale jen tak nebude vůli kvantu textu...

Lidi nevíte jestli je na to čeština? Tu angličtinu tady prostě nezvládám, je to moc rychlé a některá slova jsem snad v životě nečetl...

Tak za ten bojový systém si to celkem chválu zaslouží... po ostatních stránkách ale škoda mluvit.

Ale na první počin studia slušné :-)

@hvezdosvit: getlogicalprocessinformation ..blabla.. kernel32.dll . U me byl problem tady. Minimum system requirements:
OS: Windows XP with Service Pack 3; Windows Vista with Service Pack 2; Windows 7 with Service Pack 1

@hvezdosvit: Marná snaha. Černou obrazovkou myslel něco jiného, když se hra spustí a GUI jede, ale ze hry nic není vidět. Na to je nutno vypnout v options post-processing. To nerozběhnutí je jiná věc, díval ses na steamfóra?

@RNDr. Gunár Pavel: Mrknu na to doma, Steam to startuje, ale hra se nerozbehne. Do zadneho nastaveni se nedostanu. Mozna bude nejaka konfigurace v adresari s demem nebo aspon ini file.

@Ebb:
Není, ale jeden externí program to dokáže zlepšit, viz. link co jsem sem házel pár příspěvků níž.

Je nejak vyriešená tá šialená kamera z dema v plnej verzii?

Prislo mi to podobne jako Ego Draconis. Bohuzel demo ze steamu se mi nerozbehne, tak nemuzu porovnat.

@hvezdosvit: Jo, ta viderecenze je umě udělaná - dokonce by zlákala i mě na takové béčko :).

Tak jsem zkouknul tu videorecenzi na IGN a recenzent je dostatecne nadseny na 9/10. Dalsi kandidat k zahrani.. jednou. Pekne hru popisuji take na Hrej.

Hodnoceni udelene za demo bych odfilttroval, kdyby to bylo mozne. Nastesti mame komentare. IMO ta kratka ochutnavka hrube nestaci.

@Borghal: Na slovo "průměr" si dávejte pozor. Jen málo kdo hraje hry z opačného konce spektra... Plus odlišujte statistický průměr a kvalitativní průměr.

@RNDr. Gunár Pavel: Možná jsem to trochu přehnal, ale 50% je při dnešním standardu hodnocení víceméně propadák, byť správně by to měla být průměrná hra (a odrážejí to i barvičky u hodnocení, kde 45 je už v červené).

Na druhou stranu jestli to předznamenává změnu rovnováhy hodnocení od "70% je průměr" (jak hodnotí třeba v Levelu) ke gaussovskému rozložení, jen houšť :-)

@Paul: Takhle by se daly shrnout i moje dojmy ze Skyrimu. Nic moc to o hre ale nerekne.:-)

Na gamebanshee je dobrá detailní recenze. V podstatě se dá shrnout:

"kašlete na filler sidequesty, pak se jedná o solidní akční rpg".

KoA to má těžké. Je až směšně jednoduché i na nejtěžší obtížnost a vedlejší questy jsou ukázkově nudné a stereotypní. Pak taky design světa je prostě cítit po MMO/WoW. A nakonec tu je stylizace, která je hodně nevšední a zároveň až ohraně komiksová, což se hodně lidem nelíbí.

A přitom soubojový systém je docela zajímavý.

Takový hate tady podle hodnocení... a přitom kdybych měl podle dema soudit, je to celkem povedená hack'n'slash hra v pěkné komiksové grafice.

:> Tak nejak.

@Ebb: Coz pro ostatni znamena GOTY.;-)

Ja si radšej počkám, pretože dojmy z dema u mňa by boli na 0%.

Osobně si taky myslím že Amalur má v sobě potenciál ale rozhodně se neuchýlím k hodnocení z dema když z hry člověk vidí opravdu jen malý kousek. A tuplem u RPG.

Mne se to celkove libi. Kombinace souboju ala Darksiders s RPG nevypada vubec spatne.

@Jack_Dark: Hra si vede dobře, je to nadprůměr! Dema jsou pro lidi, co si chtějí o plné udělat obrázek, hodnocení na jeho základě je proto zcela na místě.

Je vidět že hodnocení podle dema se ujalo bravo doktore!

Tak ale jo, až to bude v nějaké slevě tak to možná vezmu.

@Arcee: No vzhledem k tomu, že znám lidi, co tímto způsobem zkouší hry, nějak to jít už musí. Možná ale mají UK účet.

O Onlive jsem už slyšel a četl a taky jsem o něm uvažoval, už je tato služba u nás? Prý by měla přijít do konce tohoto roku.

@Arcee: Tak ideální nákupní proces to není, na druhou stranu to, že se z dem stala nejen na PC rarita se ničím omlouvat nedá. Tak totiž přímo vytváří skupinu lidí, která půjde a stáhne si nejdříve "plné demo" a zároveň poskytne krytí i parazitům, kteří si nic kupovat nemíní a jen se na jejich neexistenci vymlouvají. Chybu u sebe developeři samozřejmě nehledají, což dokazuje i aktuální výrok toho pánza z THQ, ohledně bazaru.

Jediné co bych ti mohl doporučit i když streamování her opravdu, opravdu nefandím aby sis vytvořil účet na Onlive a Gaikai, protože tam ti poskytnou trialy i od řady PC her, které jinak demo nemají.

Já neměl na mysli jen hry =)
Osobně se přiznám, že když si chci nějakou hru koupit, prvně si ji stáhnu abych veděl do čeho jdu, vývojaři poslední dobou moc dobře vědí, proč nedělat dema...

@Arcee: To by ses divil, někteří se k tomuto způsobu získávání her hrdě hlásí.

Ok, nerozebírejme to, nevděčné téma a nikdo to na sebe určitě nepráskne ;-)

@Arcee: Nope, každý ne. Asi jsem andílek.

Též mně to překvapuje =))
Každopádně by si už měla většina internetové komunity přestat hrát na andílky, každý něco stahuje ;-)

Jů, můžou se hodnotit i dema? Paráda!

@Arcee: Nesuď mě podle sebe. :) Já hodnotím Steam&PSN dema hry, která jsem obě dohrál, až jednou koupím plnou, můžu hodnocení ještě změnit.

Koukám, že už to stihl i někdo stáhnout :-D Asi se taky přidám >:-))

@marwel: tak přirovnávali to třeba k DAII...a že to vypadá otevřeně, ale v podstatě máš stejně jen 2 cesty

@Bodkin: Die Hard Trilogy demo si pamatuji, to byl můj vůbec první on-rail shooter, ta hra ale byla směska tří herních stylů ne?

@Bodkin: On rails právě hraju (Dead Space: Extraction) a je to velké pohodlíčko, když za tebe chodí hra. :D

Nu, jestli je FC2 koridor, tak v tom případě je Amalur on rails.

Zalezi na to, z jakeho uhlu pohledu se na to autori onech clanku koukaji. Far Cry 2 je vesmes take koridor a presto je povazovan za open world hru. Stejne tak Risen. 'Open world' pro mnohe znamena, ze jakmile hru rozehrajes, muzes jit kam se ti zlibi a uz se dale nekonkretizuje, jak ta cesta na dane misto vypada.

ono si třeba stačí přečíst pár článků od lidí, kteří to už hráli(a delší dobu) a sami zmiňují že to koridor je...

Mě se demo docela líbilo. Sice to vypadá tak trošku chudě co se týče prostředí, ale nemusela by to být špatná hra. Ale na open world to fakt nevypadá, spíš to je taková rubačka... Těch však není nikdy dost.

Nejde mi o tohle, jde mi o prispevky typu "open world? Vzdyt je to COD RPG!". Ok, jedno za cas, ale kdyz se takhle nekdo vyjadruje v podstate neustale...

@marwel: No jestli se nepřidají konzole, tak určitě k opětovné stagnaci uživatelské základny. To, že jsem v útržcích rozverně vyjádřil, co se mi na Amaluru nelíbí, doufám nebereš jako "trolling". :)

Paradni diskuse tady. Krasne ukazuje, kam cely tenhle web smeruje. Novy design holt trolling uzivatelu nezastavi.

Tak jestli je pro Micka open-world svět plný venkovních chodbiček, tak to potom jo. :)

@hvezdosvit: Vidíš Kenny Rolston alias Socius Ergalla z Imperial Census Office zkončil u takového RPG budgetu. :D Ovšem budgetu prodávaném v "pozlaceném" obale. Za mě tak 249Kč za tři čtvrtě roku.

Zatracene nekazte mi to ;) , docela se na tuhle hru tesim.

..lead designer of Morrowind & Oblivion as the game's executive director..

open world to je, ono to uz je vidno kratko po zaciatku, ale uplne sa otvara az dalej... z Fq opat hovori jeho neznalost, chjo ;)

nejvíc mě pobavilo "open world" dyť je to CoD RPG :D

Já mám na mysli grafickou stránku hry ty trolle a ta se mi v DA2 naprosto zamlouvala narozdíl od této omalovánky.

Jsem naprosto stejného názoru Bodkine =)

@Hydr0gen: DA2 měl potíže i s rubačkovým enginem?

Ale rozhodně je to jasná koupě. V nějaké akci pod 5e.

@Arcee: "myslím že engine z DA2 by tomu dal šmrnc"

Trolle:P.

...počkat, nebo to vypadá, až tak hrozně?

Mám na mysli zrovna ty souboje, ve kterých se používají kouzla.

Jaké souboje? Vždyť neustále panák neustále schovával zbraň a hned se mu zase ukázala v ruce, poskakoval tam jak koza, vedle Zaklínače 2 to vypadalo jako automatovka. Nebo Fable.

Oproti Fable to mělo ale craftění, což by mohlo být zajímavé. Bohužel příběh dementní, lór smutný a pitomost situací neuvěřitelná - viz. ta pobodaná elfka na začátku. Witcher2 mě rozmazlil.

Též mám ze hry smíšené pocity, začátek jako mrtvola a pak je ze mně almighty hero... no má to svoji originalitu.
Co mně na hře fascinuje jsou(kdo by to řekl) ty souboje, takový Deus Ex ve fantasy středověkém světě.
Ta grafika by opravdu chtěla trošku přilepšit, kouzla vypadají skvěle ale to ostatní nic moc, myslím že engine z DA2 by tomu dal šmrnc, když už jsou všici pohromadě pod EA, mohli by si pomáhat =))

@MickTheMage: Nemůžu se nezeptat, objednáváš z Ameriky přes nějakého prostředníka tu limitku s trollem? :D

Nahodou, demo nebolo take zle a ukazuje celkom zaujimavy potencial. Suboje su dynamicke, rychle a krasne nadvazujuce. Prostredie je gyc jak svina, ale nijako mi nevadilo... Mno a pribeh...ten uvidime. Co sa tyka samotneho lore sveta, tak ten je na tom podobne ako grafika - aspon sa to tak javi. Ale rozhodne som po deme pozdvihol obocie a dal si ho este raz :)

@RNDr. Gunár Pavel: Grafika(engine) není všechno, ale Artová strana věci je důležitá. A ta vyloženě saye varlata.

@Fg: Grafika není všechno ty elitisto!

Navíc jsem tam v lese našel milou kung-fu pandu... :3

@Bodkin: no demo bylo příšerné...ale jestli někoho zase zajímají omalovánky

Už jen dle těch jmen se jde odhadnout, že Reckoning bude plytký, naivní, ošklivý fantasy kýč. Two Worlds křižené s FABLE.