Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Need for Speed: Undercover

21.11.2008
--
0 hodnocení Platformy
Žánr

Forma
placená hra
Rozsah
samostatná hra
Multiplayer
ano

Kromě verze pro PC a konzole se tento díl série Need for Speed dostal i na handheld Playstation Portable. Příběh je totožný s tím v původní verzi. Hrajete za policistu v utajení, který pomáhá inspektorce Chase Linh infiltrovat a zastavit gang zlodějů aut a závodníků v Tri-City Bay. Město je rozděleno na části Sunset Hills, Port Crescent a Palm Harbor a je propojeno sítí silnic.

Ve hře najdeme několik druhů závodů, a to sprint, okruh, knockout a checkpoint o čas a novinkami jsou outrun a dálniční bitva, kde je cílem ujet soupeři o dostatečnou vzdálenost. Kromě toho jsou tady i honičky s policií, v nichž je úkolem buď ujet, způsobit velké škody na okolí anebo zničit co nejvíce policejních vozů. Za závody dostáváte peníze a zvyšuje se na vás vypsaná odměna, která odemyká nová vozidla. Těch je celkem 32.

Během kariéry se také přijde na řadu i plnění speciálních úkolů, jako je doručení vozu nebo hraní za policistu, kde je třeba zatknout závodníky. Podobně, jako v Carbon: Own the City, je tady otevřená mapa, ale kromě honiček po ní nelze volně jezdit.


Poslední diskuzní příspěvek

Druhé dojmy velmi špatné. Totálně cheatující AI, mizerný pocit z ježdění a retardované disciplíny (znič 4 policejní auta), kdy busted meter nabíhá takovým tempem, že je to na hranici udělatelnosti.

Nejlépe hodnocené komentáře

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.