25.12.2011 22:08 Radši arkádovější, takže jsem vzal Wings of Prey, ale od několika lidí jsem četl názory, že při nejrealističtějším nastavení se to vyrovnává…
IL-2 Sturmovik: 1946
- Vývojáři:
- 1C: Maddox Games
- Oficiální stránky:
- http://www.pacific-fighters.com/en/home.php
IL-2 Sturmovik: 1946 je vlastne antológiou, ktorá zahŕňa obsah hier IL-2 Sturmovik, IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles (s datadiskami Aces Expansion Pack, Sturmoviks Over Manchuria a Pe-2 Peschka) a Pacific Fighters. Pridáva však aj nové prvky, pričom medzi najvýznamnejšie jednoznačne patrí zahrnutie lietadiel s prúdovým pohonom z konca druhej svetovej vojny (a z obdobia krátko po vojne) a rôznych experimentálnych strojov a zbraní.
Nástěnka
VideoTrailer
Fanouškovský trailer
Drolin, 1 rok a 142 dní+1 (+1/0) -
saverman, 3 roky a 24 dní+1 (+1/0)
Poslední diskuzní příspěvek
Odkaz 20.09.2009 22:29
Vždycky jsem měl rád simulátory. Byl to takový únik od všech těch "přízemních" her. Nejsem hard-core letec, vlastním jen docela obyčejný joystick a u většiny simulací jsem nepřišel ani na 50% nabízených funkcí. Málokdy mě hra nadchne a i když můj komentář bude vypadat jako krátkodobé zaslepení, není tomu tak. IL-2 mě pohltil způsobem nevídaným. Skvělým způsobem spojuje opravdu reálný pocit letu s přístupností pro polena jako jsem já. Engine hry je opravdu vymakaný a nebýt zaostávájící grafiky, nebylo by nač si stěžovat. Poslední verze 1946 spojuje vše co dosud tituly s názvem IL-2 nabízely a není toho málo. Obsáhlá kampaň, spousty letadel, perfektně zpracované kokpity, rozdílnost jednotlivých strojů, různorodé mapy, libovolné nastavení realismu, fyzika, skvělé zvuky a dabing (i v kampani za Slovensko zcela autentický), jednoduché a efektivní nastavení rychlých bitev, stovky způsobů poškození a zničení letadla a letový model který může nějakej Microsoft Flight Simulator závidět. Tento titul nemá konkurenci jednoduše proto, že se do boje s ním nikomu nemůže chtít :). Co říct víc než bravo. A to i po půl roce hrání.

Pro: engine, realismus, pocit opravdového letu, počet letadel, zvuky, stovky hodin hraní, zkoušení a experimentování až do zblbnutí :)
Proti: zastaralá grafika která od prvního dílu moc krásy nepřibrala