Pro přístup k pokročilým funkcím se musíte přihlásit / zaregistrovat

IL-2 Sturmovik: 1946

01.12.2006
Vývojáři:
1C: Maddox Games
Oficiální stránky:
IL-2 Sturmovik: 1946 je vlastne antológiou, ktorá zahŕňa obsah hier IL-2 Sturmovik, IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles (s datadiskami Aces Expansion Pack, Sturmoviks Over Manchuria a Pe-2 Peschka) a Pacific Fighters. Pridáva však aj nové prvky, pričom medzi najvýznamnejšie jednoznačne patrí zahrnutie lietadiel s prúdovým pohonom z konca druhej svetovej vojny (a z obdobia krátko po vojne) a rôznych experimentálnych strojov a zbraní.

Nástěnka

Poslední diskuzní příspěvek

Radši arkádovější, takže jsem vzal Wings of Prey, ale od několika lidí jsem četl názory, že při nejrealističtějším nastavení se to vyrovnává…

Vždycky jsem měl rád simulátory. Byl to takový únik od všech těch "přízemních" her. Nejsem hard-core letec, vlastním jen docela obyčejný joystick a u většiny simulací jsem nepřišel ani na 50% nabízených funkcí. Málokdy mě hra nadchne a i když můj komentář bude vypadat jako krátkodobé zaslepení, není tomu tak. IL-2 mě pohltil způsobem nevídaným. Skvělým způsobem spojuje opravdu reálný pocit letu s přístupností pro polena jako jsem já. Engine hry je opravdu vymakaný a nebýt zaostávájící grafiky, nebylo by nač si stěžovat. Poslední verze 1946 spojuje vše co dosud tituly s názvem IL-2 nabízely a není toho málo. Obsáhlá kampaň, spousty letadel, perfektně zpracované kokpity, rozdílnost jednotlivých strojů, různorodé mapy, libovolné nastavení realismu, fyzika, skvělé zvuky a dabing (i v kampani za Slovensko zcela autentický), jednoduché a efektivní nastavení rychlých bitev, stovky způsobů poškození a zničení letadla a letový model který může nějakej Microsoft Flight Simulator závidět. Tento titul nemá konkurenci jednoduše proto, že se do boje s ním nikomu nemůže chtít :). Co říct víc než bravo. A to i po půl roce hrání.

Pro: engine, realismus, pocit opravdového letu, počet letadel, zvuky, stovky hodin hraní, zkoušení a experimentování až do zblbnutí :)

Proti: zastaralá grafika která od prvního dílu moc krásy nepřibrala

Celkové hodnocení komentáře: +7 (+7/0)