Články

RSS

Anketa: Na které hry se těšíte v roce 2023?

I letos pokračujeme v tradici a opět pro vás máme připravenou anketu, ve které můžete hlasovat pro vaše nejočekávanější hry pro příští rok 2023.


Retro Klub #0

Představujeme vám nový zájmový klub, který, jak již název napovídá, cílí spíše na staromilce. Vítání jsou však i ti, kteří svůj herní život započali až u 7. generace konzolí a chtěli by si tak rozšířit znalosti o herní historii.


Nové obzory: Festival aktivity 2022

Svět se stále mění, poslední dobou snad rychleji než kdy dříve. V červnu navíc přichází i plno dalších emocí, povinností a událostí. Studentům pomalu končí školní rok a s ním ruku v ruce musejí dohánět učební resty a mají poslední šance na ovlivnění známek na vysvědčení. Ti starší zase v zaměstnání finišují s dílčími úkoly a pomalu se připravují na letní dovolené. Do toho všechno vydatně svítí sluníčko, nebo naopak silně prší a o bouřky není nouze. A proto je tu vaše Databáze, která vám připravila nějaký program k rozptýlení, abyste mohli rozšiřovat obzory jak sobě, tak i nám všem a to v podobě přidávání obsahu na náš společný web, který zrovna dnes slaví už své 14. narozeniny.


Nejočekávanější hry roku 2022

Tak konečně je tady - dlouho připravovaný článek o nejočekávanějších hrách pro rok 2022, který byl sestaven z prosincového hlasování uživatelů Databáze her.


Aktualizace 2022.1: Totální konverze, opravy editoru

V nové aktualizaci nastavujeme pravidla pro přidávání totálních konverzí her a zaměřili jsme se také na nezbytné opravy.