@
Red (02.02.2025 18:50): Teď nemám zrovna možnost to vyzkoušet, ale napadlo mě, že ty noviny možná půjdou řešit alespoň v "nákupním módu", kdy na ně klikneš a podobně jako když prodáváš nábytek dáš delete (či přesuneš dolu na tu "lištu")... mám dojem, že kdysi jsem to takhle nějak řešil. Teď je poctivě vyhazuji, ale už mě to taky začíná štvát, kór když ti tam teď kvůli nějakému datadisku hází dvoje naráz.
Jinač když je simík hodně happy, je vysoká šance na povýšení v práci, já dělal práci za stovku, povýšili mě, teď dělám za 160 (i když mi prodloužili i pracovní dobu :/) a dostal jsem za to i 360 doláčů odměny. Zatím nejvýnosnější v základu ze všech dostupných nabídek mi přišla military, ta byla za 220.
Ty čokly a kočky jsem tam kdysi taky neměl mám dojem, na druhou stranu je to jedna z možností jak si zvyšovat "social", když hraješ sólo, takže asi je to ve výsledku ok (plus když chceš tak si můžeš některé z nich ochočit a získat je tak natrvalo).
Já už mám u té sousedky možnost jí požádat o ruku, zatím odmítla, že jako ještě musíme více pracovat na komunikaci, ale to se časem poddá :)... přeci jen dva příjmy... to bude hned veselejší.