The Mortuary Assistant

20.04.2023
02.08.2024
15.08.2024
1 hodnocení Platformy

The Mortuary Assistant je horrorová hra z pohledu první osoby, v které se zhostíte role čerstvé absolventky oboru balzamování. Rebecca příjme práci v nechvalně proslulé márnici River Fields, a její skeptický pohled je brzy otřesen, když se ocitne uprostřed událostí, které nejen ovlivní její budoucnost, ale také jí donutí postavit se minulosti.

Hra se odehrává pouze v omezeném prostoru márnice a bytu hlavní hrdinky. Zatímco mechanicky spočívá hra především v balzamování mrtvých těl, hráč je neustále konfrontován s nadpřirozenými jevy, které mají jak podobu přímočarých jumpscarů, tak psychologického nátlaku nebo pouze jemných děsů, které zachytí koutkem oka. Pomocí indicií musí uhádnout jméno démona který se pokouší hrdinku posednout a snad tak uvidět světlo dalšího dne.

Veškeré nadpřirozené jevy jsou náhodné, a tak i na omezeném prostoru hry je každá směna odlišná. Hra nabízí až pět odlišných konců a jednu z nejděsivějších atmosfér v rámci horrorových her.

Poslední diskuzní příspěvek

Jeden z mála mých refundů na Steamu. Není to nicméně chyba hry jako spíše mého vlastního nedostačeného výzkumu předem. Očekával jsem walking simulátor či průzkumnou adventuru, ale The Mortuary Assistant je vážně simulátor balzamování spojený s nadpřirozenými jevy na velmi omezeném prostoru. NIC z toho není špatné, ale v daný moment mi to vážně přišlo jako hodně peněz za málo muziky. Některé mechaniky mi navíc přišly příliš náročné na to, abych si plně užil hororový nádech hry.

Nicméně, ten kdo se do toho dostane bude odměněn naprosto čistým strachem, to můžu zaručit, refund nerefund.

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.