Subnautica 2

3 hodnocení Platformy

ano

Kvůli konfliktu na domovské planetě se hráč rozhodne stát se součástí jedné z mnoha vesmírných misí známé společnosti Alterra, která má za úkol objevovat a osídlovat nová území. Na cestě do vytyčeného cíle ovšem dojde k nehodě a vaše loď ztroskotá na neznámé, nebezpečné planetě s nekonečným oceánem.

Opět se jedná o podmořský survival s osvědčenými mechanikami a hratelností, ovšem nová Subnautica se tentokrát odehrává na zcela nové planetě. Hlavní náplní hry zůstává průzkum okolí a odhalování tajemství, budování základny, studium místní flóry a fauny, či výzkum nářadí a pomocných strojů. Tentokrát ovšem hráč na vše nemusí být sám, ale může si k hraní pozvat až tři další kamarády.

Poslední diskuzní příspěvek

@Longin (28.05.2026 17:52): Nejdřív jsem o tom uvažoval podobně, ale:
- nebude to hotové za rok, ale spíš za tři roky, však to píšeš dole (což je dost, ale na early access survivalů vlastně průměr)
- nic jsem si nezkazil, zahrál jsem si prostě první kapitolu hry, nejsou to žádné spoilery pro v bucoucnu přidané části
- za ty tři roky ji jednak určitě do jisté míry zapomenu, a jednak nepochybně budou dělat ještě dost úprav i v těch počátečních lokacích, gameplay mechanikách, nemluvě o tuně mechanik a možností které ještě plánují přidat které se i na tom začátku projeví - takže po těch letech to bude skoro jako hrát novou hru - a nových Subnautic není nikdy dost
- nebudu Subnauticu sledovat průběžně, další updaty a rozšíření které začnou postupně přidávat už během následujících měsíců hrát nebudu - teď už čekám na finální release
- no a jako bonus je teď hra levnější než při tom finálním releasu nepochybně bude. A na rozdíl od jiných EA releasů se tady fakt nemusím bát že by se vývoj někde zasknul - je to nejrychleji se prodávající hra letošního roku, 4M kopií za první týden (v Kraftonu se zapotí, teď jim musí vyplatit ten 250M bonus)

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.