@strejdafido (13.05.2025 19:59): Jj, nehrál jsem to poprvé, ani podruhé, ani potřetí..., když se mi to stalo. :-D Většinou, když se tahle mise bugne, je to zamrznutí při zničení vchodu do jeskyně.
@strejdafido (13.05.2025 20:20): Harpyje "vyrábějí" ty jeskyně (později vyrábějí arachnoidy, ty vyrábí i jejich královna), který musíš zničit, ale trvá to celkem dlouho. Ty M106 dostaneš jen když ji děláš v časovým limitu. Pak se ti odemknout pro nákup. Když to v limitu neuděláš, změní se ti cíl mise a M106 se ti pak zpřístupní až na začátku další mapy. To je komplikace pro poslední misi a i na další mapě se ti hodí, když už je máš trochu potrénované (záchrana pilota, oáza).