@
Bursoft (17.05.2022 13:49):
poznám už na mapě, co potřebuju ke splnění úkolu? - nepoznáš, pokud si ten úkol neobjevil přes rozhlednu (to se ti pak zobrazí v seznamu úkolů). každý úkol na mapě, který nebyl objevený rozhlednou, musíš objevit scoutem sám. ale pokud se ti nechce, můžeš používat i maprunner.info sajtu, která má skvělé mapy i s popisem úkolů. přívěs na mapě - když na něj klikneš, uvidíš ikonky nákladu a to je jediný způsob, jak "na dálku" zjistit, čím je naložený. zároveň můžeš použít i zmiňovanou sajtu, kde máš rozepsané (orientovat se v ikonkách jsem nezvládl ani po sedmi stech hodinách :-)
lze z mapy zjistit, jak je nakonfigurované jiné auto? Jaký má závěs třeba? - jestli myslíš závěsy "sedlo" tak máš jen dva, Low a High. mrkni do garáže, jak každý vypadá a podle toho to poznáš. Low je většinou nízký a hodně vzadu, High je vysoký a spíše uprostřed. jinak pro tip - pokud sedlo nenasadíš v garáži a přijedeš do obchodu s přívěsy, tak se ti sedlo nainstaluje automaticky podle zakoupeného přívěsu
do startu - potřebuješ White Western Star na druhé mapě, pod přehradou. vytáhnout ho na cestu je docela náročné, ale s Fleetstarem to zvládneš. v opatchovaných verzích je totiž možné nastartovat tažené vozidlo, což původně nešlo. takže ho oprav na místě a on ti razantně pomůže ho táhnout. původní "mrtvý tah" byl docela peklo. zároveň je možno nainstalovat na GMC pohon všech kol a diferák, což z něj dělá docela solidní offroad.
všeobecně je potřeba upgrady na pohon všech kol a do bahna i diferák. ale pokud nehraješ na Hard (což asi nejsi takový blázen), tak se můžeš vždy zdarma recoverovat do garáže a zkoušet, co jde projet a co ne. tahle hra je hodně o tom se jí učit, takže i úkoly za pár šupů se vyplatí dělat, protože neexpuješ jen sebe ve hře, ale hlavně reálně získáváš zkušenosti jako hráč-řidič. enjoy ;-)