American Idol Pop Idol Pop Idol Pop Idol

Pop Idol Pop Idol Pop Idol Pop Idol
dětská > nezařazeno
dětská > nezařazeno
hudební > nezařazeno *

placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano ano

American Idol (v Evropě vydán jako Pop Idol) je oficiální herní verzí populární pěvecké reality show. Hra je v podstatě velmi jednoduchou simulací soutěže, v které se ujměte vámi vybraného soutěžícího a pokusíte se jím uspět. Po výběru charakteru se přitom nemusíte vrhnout hned do soutěžení, ale vyzkoušet si to v tréninku na vybraných skladbách. V rámci soutěže máte na výběr kolem čtyřiceti známých skladeb a po jejich absolvování nastoupíte před porotu, která vám udělí finální verdikt. Samotný gameplay přitom probíhá jednoduše, správným mačkáním či držením příslušných kláves podle instrukcí na obrazovce. Nechybí ani jednoduchý multiplayer v rámci jedného počítače.
Pop Idol (v USA vydán jako American Idol) je oficiální herní verzí populární pěvecké reality show (u nás známé jako SuperStar). Hra je v podstatě velmi jednoduchou simulací soutěže, v které se ujměte vámi vybraného soutěžícího a pokusíte se jím uspět. Po výběru charakteru se přitom nemusíte vrhnout hned do soutěžení, ale vyzkoušet si to v tréninku na vybraných skladbách.

V rámci soutěže máte na výběr kolem čtyřiceti známých skladeb a po jejich absolvování nastoupíte před porotu, která vám udělí finální verdikt. Samotný gameplay přitom probíhá jednoduše, správným mačkáním či držením příslušných kláves podle instrukcí na obrazovce. Nechybí ani jednoduchý multiplayer v rámci jednoho počítače.