Komentáře

• XOne 70
První kousek této plošinovky od Vikingů byl velmi slušný a tak touha pokořit pokračování byla nevyhnutelná. Děj se opět odehrává na stejné planetě a po dvou letech navazuje na události dílu předchozího, kdy ačkoliv se myslelo že se zbavila robotické invaze, vyvstaly nové problémy se zamořováním okolí, které ohrožují obyvatele.

Takže se Lana musí opět vydat za záchranou své rodiny a postupně odhaluje tajemství planety a původ některých technologií. Základní herní mechaniky zůstávají stejné, děvče i kočkovitý spolusouputník Mui, který má tentokrát rozšířenější roli, spolupracují při řešení hádanek a překonávání překážek. Novinky jsou skluzy, šplhání po stěnách, plavaní a obecně podvodní sekvence, ve větší míře než v předchozím díle ovládání  / využívání robotů a některé hádanky jsou vrstvenější.

I přes všechny klady ve mě zanechal hlubší dojem díl první, takže dvojce dávám o pár procentíček méně, nicméně pokud máte podobně laděné hry rádi, nešlápnete vedle – 70 %