Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Marauder

--
0 hodnocení Platformy
Žánr

Forma
placená hra
Rozsah
samostatná hra
Multiplayer
ne

Jde o verzi hry Marauder, která je tentokrát určená pro platformy Atari 8-bit a Apple II. I zde se hráč nachází na planetě mimozemšťanů a jeho cílem je zničit jejich základny. Hratelnost se však od verze pro Atari 2600 liší a hra je rozdělena na dvě části.

V té první části se hráč musí postarat o to, aby jeho postava přistála na základně. Ovládá vesmírnou loď, se kterou se musí dostat přes lasery, střílny, bomby či překážky. Navíc na něho útočí protivníci, které je třeba pomocí střel zlikvidovat. Poté, co jsou všichni nepřáteli zabiti, se hráč přesouvá do druhé části hry.

Ta se už hraje podobně jako v předchozí verzi hry. Hráč svoji postavu a základnu vidí pohledem shora a jeho cílem je dostat se přes stráže až do středu základny, kde musí zničit energetické napájení zbraňového systému základny. Stráže nejdou vidět, dokud je hráč nemá přímo v zorném poli. Navíc po zničení napájení se hráč přesouvá do další úrovně, ve které je více strážných. Výsledné skóre se pak odvíjí od počtu zabitých nepřátel a také od množství času, které hráči zbude na konci úrovně.


Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.


Nejlépe hodnocené komentáře

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.