Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

LEGO Star Wars II: The Original Trilogy

12.09.2006
--
0 hodnocení Platformy
Žánr

Forma
placená hra
Rozsah
samostatná hra
Multiplayer
ano

První LEGO hra pro Nintendo DS nabízí oproti GBA verzi plně 3D prostředí a zcela jinak vytvořené úrovně, opět odlišné od verzí pro PC a konzole, hratelnostně je však hra více jim podobná. Jediové tak mohou pomocí Síly přesouvat kostičky a skládat z nich větší objekty nebo droidí postavy naopak odemykají různé zámky. Budování či ničení nepřátel obvykle hráči přináší "cvočky", které se pak mohou použít k odemknutí více hratelných postaviček a různých doplňků. Hráči si mohou také vytvořit své vlastní postavy odemknutím dalších LEGO dílků s možností výběru odlišné hlavy, trupu, rukou a nohou podle svého vlastního výběru.

DS verze také umožňuje dvěma hráčům hrát hru kooperativně prostřednictvím bezdrátového režimu. Hra také nabízí čistě multiplayerový režim Capture the Flag pro čtyři hráče, odehrávající se v Huttově paláci, kde "vlajkou" je Han Solo obalený v karbonitu.


Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.


Nejlépe hodnocené komentáře

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.