@Cathan (20.01.2025 06:30): Já tam mentální gymnastiku nijak nevidím, ani pokrytectví - že diversity je v mnoha populárních dílech velmi forced je jednoduchý fakt, i když takových děl bude nejspíš o dost míň než si on sám myslí, a fakt je jistě i to že jeho samotného k tomu nikdo nenutil, dal to tám sám. Můžeme se jen dohadovat jestli to tam dal jako výsměch kritikům prvního dílu, nebo pro lepší historickou věrnost. Jsem na to sám hodně zvědavý jak tam toho afaik černého obchodníka bude okolí ve hře komentovat.
Tipuji kombinace obojího, na téhle "kauze" jistě není nic co by ho překvapovalo, ať už jde o černochy nebo gaye, moc dobře věděl že ti extrémněji konzervativnější než on budou řvát jak kdyby je na vidle brali a on se na tom skrytě nepochybně dost baví.