Hand in Hand

10.09.2009
0 hodnocení Platformy

freeware

Již od momentu založení Momoyama Academy, sahajícího do období Edo, do dnešního dne, se ředitelé napříč všemi generacemi drží zvyku a hierarchické úcty vůči zdejšímu vybudovanému oltáři zasvěceného třem dřevěným kokeshi soškám (zelená, modrá, červená) znázorňující trojici žen, jež byly zavražděny a k nimž se váže mnoho pověstí a také strašlivá kletba, pakliže dojde k násilnému odloučení panenek. Proto jsou studenti i personál těmito opatřeními srozuměni. Nicméně někteří jedinci považují tuto verzi za žblebt a neberou ji příliš vážně. Až se jednoho dne nejhorší možný scénář vyplní. A bohužel se dvě studentky, hlavní hrdinky, ocitnou ve špatnou chvíli na špatném místě, když se zdrží po vyučování ve škole déle než je zdrávo.

Rebelka Shizune Takasugi, jdoucí si svou cestou proti proudu proti všem pravidlům a Akari Hioki, předsedkyně studentské rady, strážce zákona, zosobnění striktního dodržování zásad a předpisů.

Bude vůbec možné, aby tyto dvě povahy, které doprovázejí protikladné emoční proudy, dokázaly nalézt klíč k porozumění a spolupráci navzdory jejich zdánlivé neslučitelnosti a nalezly tak ztracené figurky? To nechme na hráčově přítomnosti.

V Hand in Hand jsou přítomny zjednodušené RPG prvky (inventář, sběr/aplikace předmětů, old school JRPG battle systém). Autor hru vytvořil v programu RPG Tkool 2000 v rámci mini festivalu "Girls Party", jehož hlavním tématem byly žánry/elementy "Yuri/Shoujo Ai" (láska mezi dívkami).

Díky uskupení jménem "Memories of Fear" jsme se 19. února 2014 dočkali anglického překladu.

Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.