Úspěšný seriál Greys Anatomy (u nás vysílaný pod názvem Chirurgové) se po čtyřech letech od svého uvedení dočkal i vlastní počítačové hry, na které pracoval celosvětově uznávaný tým pod značkou Ubisoft Entertainment. Ve hře si zahrajete za spoustu postav ze seriálu a jak se bude hra dále odvíjet, bude vždy záviset na vašem rozhodnutí. Hra by se dala označit jako adventura, ale užijete si v ní velkou spoustu videí, a tak interaktivní části jsou převážně různé minihry (které představují operace) a možnost volby v průběhu hry a tím pádem se od současných adventur výrazně liší.
Úspěšný seriál Grey's Anatomy (u nás vysílaný pod názvem Chirurgové) se po čtyřech letech od svého uvedení dočkal i vlastní počítačové hry. Ve hře si zahrajete za spoustu postav ze seriálu a jak se bude hra dále odvíjet, bude vždy záviset na vašem rozhodnutí. Hra by se dala označit jako adventura, ale užijete si v ní velkou spoustu videí, a tak interaktivní části jsou převážně různé minihry (které představují operace) a možnost volby v průběhu hry a tím pádem se od současných adventur výrazně liší.