Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

FIFA 08

FIFA Soccer 08

28.09.2007
--
0 hodnocení Platformy
Žánr

Forma
placená hra
Rozsah
samostatná hra
Multiplayer
ano

Další fotbalový simulátor z rozsáhlé fotbalové série FIFA. Čtvrtý díl pro kapesní konzoli Nintendo DS.

Vyberte si jeden z výše než sta plně licencovaných týmů a můžete se pustit do těchto herních režimů:  Kick Off, Scenarios (ve kterém si můžete vytvořit vlastní scénář a pomocí Nintendo Wi-Fi Connection ho můžete sdílet s ostatními hráči), Season a Tournament, Penalty Shootout, Training a Manager Mode. 

Díky Nintendo Wi-Fi Connection můžou hráči z celého světa soupeřit mezi sebou a vytvořit si multiplayerový žebříček. Od minulého dílu jsou také vylepšeny pohyby hráčů, které jsou plynulejší a zlepšení se dočkala také celková prezentace zápasu.

Verze pro Nintendo DS se chlubí hlavně režimem pro druhou obrazovku. Zatímco hrajete zápas na horní obrazovce, na dotykové obrazovce se zobrazí mapa hřiště s pozicemi všech hráčů. Vy můžete tak snadno měnit obranné a útočné taktiky během hry několika snadno dostupnými tlačítky u pravého palce. Spodní obrazovka slouží také k volbě, ke kterému z hráčů má míč putovat při zahrávání rohu nebo autového vhazování, a kromě toho se používá k rotaci míče při zahrávání penalty nebo volného přímého kopu. Celkově je hra oproti hlavní   verzi hratelností zjednodušená, arkádovější a graficky dost jednodušší. 

 Hra obsahuje multiplayerový režim, ve kterém můžete bezdrátově spojit dvě konzole. Každý hráč však musí vlastnit svou kopii hry.


Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.


Nejlépe hodnocené komentáře

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.