Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

FIFA 07

FIFA 07 3D

2006
03.10.2006
--
0 hodnocení Platformy
Žánr

Forma
placená hra
Rozsah
samostatná hra
Multiplayer
ano

Další hra z rozsáhlé fotbalové série FIFA. Tentokrát jde o izometrické verze hry FIFA 07. Podobně, jak tomu bylo do vydání FIFA 97. Na GameBoy Advance hra oproti minulému ročníku zůstává graficky a ovládáním stejná. Zároveň je to poslední ročník vyvinutý pro tuto konzoli. Nový ročník Java verze na mobily sebou přináší pozměněnou, o něco hezčí, grafiku a nové schéma ovládání, které je zjednodušené tak, aby se hra ovládala co možná nejpohodlněji.

Herní režimy se, až na jeden nový, od minule nezměnily. Jsou to  Tutorial, Quick Match, Friendly, Cup, Scenario, Shoot Out a nově Sezóna (Season). Novinkou je, že hra už neobsahuje jen národní týmy, nýbrž i týmy klubové. Na výběr máte týmy z těchto lig: Premier League, Ligue 1, Bundesliga, La Liga a Serie A. Všechno obsahuje oficiální licenci FIFPro.

Před každým zápasem si můžete určit sestavu, rozestavení a strategii.  Na mobilní telefony vznikla ještě druhá, 3D verze hry. Má stejný obsah a hratelnost jako 2D verze, ale místo izometrické grafiky využívá 3D herní engine, který umožňuje různé úhly pohledu a úrovně přiblížení.


Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.


Nejlépe hodnocené komentáře

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.