Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

FIFA 06

FIFA Soccer 06

2005
11.10.2005
--
0 hodnocení Platformy
Žánr

Forma
placená hra
Rozsah
samostatná hra
Multiplayer
ano

Izometrické verze hry FIFA 06. Podobně, jak tomu bylo do vydání FIFA 97. Přestože je hra plně licencovaná (licence FIFPro), nemá tak rozsáhlé množství týmů a hráčů, jaké nabízejí konzolové verze. K dispozici jsou pouze národní týmy a chybí ligy s konkrétními kluby.

Hra obsahuje tyto herní režimy: Tutorial, Quick Match, Friendly, Cup, Scenario a Shoot Out. Nový režim Scenario (Scénář) nabízí specifické úkoly na konci sezóny, jako je například skončit první v lize, skončit nad červenou čarou, aby si fanoušci zachovali věrnost nebo zachránit tým před sestupem.

Před každým zápasem si můžete určit sestavu, rozestavení a strategii. Během hry můžete zavádět střídání nebo si prohlížet statistiky. Při hře lze hráče ovládat v osmi směrech a k dispozici jsou tlačítka pro přihrávku, změnu aktivního hráče, napadání a střelbu. Doba, po kterou tlačítko držíte stisknuté, určuje sílu, délku a typ střely. To umožňuje specifické pohyby, jako jsou výpady, křižné přihrávky, hlavičky, průnikové přihrávky a odkopy.


Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.


Nejlépe hodnocené komentáře

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.