Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Batman Begins

01.07.2005
--
0 hodnocení Platformy
Žánr

Forma
placená hra
Rozsah
samostatná hra
Multiplayer
ne

Z boku viděná plošinovka Batman Begins na mobilní platformu J2ME vychází z Nolanova filmu stejného názvu s Christianem Balem v hlavní roli. Příběh hráče zavede do doby, kdy Bruce Wayne ještě nebyl netopýřím mužem, ale právě se jím stane. Trénink bojového umění nindžů v Himalájích jej natolik zocelí, že může čelit kterémukoli zločinci z Gothamu, a že se jich za dobu nepřítomnosti Bruce ve městě vyrojilo nepočítaně. Do Gothamu se Bruce vrací už jako Batman.

Namísto Ra's Al Ghula a The Scarecrowa je v této verzi hlavním protivníkem Carmine Falcone, který byl ve filmu spíše vedlejší postavou. Než se k němu však Batman dostane, bude muset projít pěticí úrovní a porazit spoustu dalších nepřátel. Mimo klasického skákání nebo plížení ve stínech je hlavním herním prvkem samozřejmě boj, kde Batman naplno využije získané dovednosti. Při boji jistě najdou využití také batarangy, vystřelovací hák nebo kouřové granáty.

Mimo ukazatele zdraví hráč na obrazovce vidí i to, jak moc o něm nepřátelé vědí. Na tento ukazatel má vliv nejen tichý, ale také nenápadný postup a jakékoli upozornění na Batmanovu přítomnost se poté odrazí v samotném boji.


Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.


Nejlépe hodnocené komentáře

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.