Světové zásoby mléka docházejí a tak jsou kočky z celého světa donuceny s tím něco udělat. Musíte tedy se svým týmem koťat "mléko-kopů" překonat strach z vody a ponořit se na mořské dno, kde prý jsou ukryté rozsáhlé zásoby přírodního plnotučného mléka.
Tento trochu šílený příběh nás uvádí do retro 2D arkádové ponorkové střílečky. Hlavním úkolem hráče je bránit se svou ponorkou koťata těžící mléko z mořského dna před nájezdy různorodých podmořských potvor. Vedle toho se snažíme samozřejmě dosáhnout co nejvyššího skóre, k čemuž pomáhá i multiplikátor skóre, který se zvyšuje resp. snižuje dle toho, jak rychle za sebou ničíme nepřátele. V orientaci nám pomáhá malá radarová obrazovka v horní části. Samozřejmostí jsou různé power-upy, které je potřeba sbírat.
Jednotlivé úrovně si nejprve musíme odemknout v kampani. Kromě ní je možné si zvolit i nekonečný mód a snažit se o dosažení nejvyššího skóre. Hra obsahuje i lokální co-op mód pro dva hráče.