Ankh: Heart of Osiris Ankh: Heart of Osiris Ankh: Heart of Osiris Ankh: Heart of Osiris Ankh: Heart of Osiris Ankh: Heart of Osiris Ankh: Heart of Osiris Ankh: Heart of Osiris

adventura > 3D adventura *

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
rozšíření rozšíření rozšíření rozšíření rozšíření rozšíření rozšíření rozšíření
ne ne ne ne ne ne ne ne

Srdce Osirisa sa odohráva krátko po Assilových dobrodrúžstvách v Ankhu. Spor s Osirisom rozhodne nie je vyriešený tak ako sa pôvodne zdalo a my navštívime viacero známych lokácií ako aj niekoľko nových. Počas hry sa nám v rukách vystriedajú tri postavy a to Assil, Thara a faraón.

Zaujímavosťou je formát hry, jedná sa totiž o stand-alone datadisk k adventúre.
Oficiální stránky hry (http://)
Oficiální stránky hry (http://)
Oficiální stránky hry (http://www.ankh-game.com/)
Oficiální stránky hry (https://www.deck13.com/games/ankh-2/)