Pripojim svoje dojmy. Odehrano 90 hodin, sel jsem do AC zcela naslepo, trosku jsem se bal, jestli to nebude az moc detsky, ale u takovejch The Sims jsem stravil more casu, takze... abych to shrnul, prvni cca pulku jsem se dost slusne bavil a byl natesenej na to, co na me hra dalsiho vyplivne a kam se to cely posune. Nicmene touhle dobou uz se celkem nudim a mam jednu velkou vytku, ktera moje hodnoceni slusne srazi: naprosto mizivou interaktivitu s predmety!! V tuhle chvili mam kompletni barak, ovsem pouze se zarizenou hlavni mistnosti, protoze hra mi nedava absolutne zadnou motivaci, abych si vyrobil kuchyni, koupelnu, atd. - vsechno je to jen naoko!!! Jediny co me napada je, ze je asi nutny hrat to v multiplayeru, takze asi vyzkousim asi jeste to, presto me ta vicemene nulova moznost uvarit si/osprchovat se/vycurat se/zakopat si s micem/cokoli! strasne zklamala :-( posledni tydny uz na me to uvedomeni si 'ne, ty predmety jsou opravfu vsechy k nicemu' ponekud dolehlo, main quest po me chce pestovat kyticky a rozhazovat ty nahodny objekty po ostrove, coz me dvakrat nebere a cizi postavy to taky nevytrhnou. Super Mario Odyssey me bavilo doslova kazdoz sekundu, tohle vidim ted na trochu prehnanej hype, zkratka jedina 'simulace zivota', ktera je k mani, tak tomu odpustime i ty velky nedostatky... a nebo je to proste opravdu spis pro mensi deti, ktery to hrajou s kamarady a ne pro dospelaky odkojeny Sims hrajici to v singlu.