Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

1080° Avalanche

1080° Silverstorm

28.11.2003
--
0 hodnocení Platformy
Žánr

Forma
placená hra
Rozsah
samostatná hra
Multiplayer
ano

Druhý díl série 1080°, která započala roku 1998 na Nintendu 64. Jedná se tak o značku exkluzivní pro konzole firmy Nintendo a konkurenta série Amped od vydavatelství Microsoft. Taktéž jde o snowboardovou arkádu zaměřující se hlavně na zábavnou a svižnou hratelnost místo simulace.

Podobně jako série SSX, i 1080° Avalanche věnuje více pozornosti závodům před freestyle jízdou na sjezdovkách. Triky ale hrají značnou roli i při závodech a jejich provádění následně umožňuje shazování protivníků a získání výhody. Trikům je věnován i samostatný mód Trick Attack, ve kterém jde o nahrání co nejvyššího skóre. Za vyhrané závody lze získat nové snowboardy pro vaše jezdce. Podtitul Avalanche hraje významnou roli, jelikož během závodu se může spustit lavina a začíná tak nejen souboj s jezdci, ale i s časem. Multiplayer je k dispozici až pro 4 hráče jak pomocí split-screen, tak LAN.

Jak už bývá u Nintendo her zvykem, ani 1080° Avalanche se nevyhnulo několik odkazů na slavné Nintendo značky a během hry by tak hráči neměli ztrácet na pozornosti pro nějaký ten easter egg.


Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.


Nejlépe hodnocené komentáře

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.