Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

DH Masters - 3. turnaj



Máme tu další lichý měsíc v roce a to znamená, že na vás čeká turnaj ze série DH Masters.

V květnovém turnaji se spolu hráči utkali ve hře League of Legends a v těsných duelech se nejlépe umístil piraten. Druhé místo obsadil Drekt a na bronzovém stupínku se umístil Fatality. V celkovém pořadí je zatím na prvním místě Fatality, ale má blízko za sebou další pronásledovatele. Více informací naleznete na webu.

Další body do celkového hodnocení můžete získat už o víkendu 16. - 17. 7. 2016. A protože jsme doposud hráli samé "velké" a "seriozní" hry, a taky proto, že je EURO, tak si zahrajeme něco z jiného soudku.

Ve třetím turnaji DH Masters budeme hrát hru Haxball. Hru je možné zdarma spustit v prohlížeči na adrese http://www.haxball.com.

Do turnaje se mohou přihlásit všichni uživatelé DH, kteří mají alespoň 100 DH bodů. Budeme hrát systémem 1v1 na nejmenším stadionu (Small) na 5+5 minut. Očekávám vysokou účast, protože se hra ovládá pouze šipkami a jednou akční klávesou, takže se nevymlouvejte a pojďte ukázat, co ve vás je. Opět hrajeme o hry na Steamu v celkové hodnotě 30 EUR a navíc možnost tipovat v soutěži o SSD.

Registraci je nutné provést nejpozději 14. 7. 2016 do půlnoci. Podrobná pravidla a pokyny k registraci do turnaje naleznete na turnajovém webu.

V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat.

Hodně štěstí.

A takhle nějak se to hraje.
https://www.youtube.com/watch?v=-XLI8gZ066A

Kwoky

Diskuze ke článku

Pokud už teď víte, že budete schopní zápasy odehrát až později, napište to sem. Kdo se neozve, tomu první zápas ve 14 hodin zkontumuju, abychom mohli pokračovat dál.
Díky za odehrání většiny zápasů. Red nakonec nehrál (postupuje z posledního místa ve skupině) a na výsledek posledního chybějícího zápasu pestik vs. davidjaho jsem se rozhodl nečekat. Skupina 2 tak zůstává ve stavu, kdy zápas neproběhl (dal jsem tam remízu za 0 bodů). Pořadí při shodě bodů jsem určil podle výsledku vzájemného zápasu.

Zveřejnil jsem pavouka na neděli. Čeká nás poměrně hodně zápasů (ve skupinách to bylo 15, zítra 24), tak se to prosím pokuste odehrát co nejdřív. Opět preferuji hlavně dopoledne, ale budu tu s přestávkami celý den.

Nepřehlédněte prosím v pavoukovi to, že při první prohře padáte dolů do spodní části (tzv. loosers bracket). Na první pohled to v tom rozpisu není vidět (je potřeba si to posunout nebo oddálit). Z turnaje vypadnete až po druhé prohře v playoff.
Ta hra mě fakt baví, neuděláme nějakou DH ligu? Září je za rohem, můžeme to dělat na sezóny :D
Sry koukám že jsem poslední co nic neodehrál, snad to rychle napravíme
Chlapi, jak chápete to prodloužení? S jayem hrajeme 16:16 po deseti minutách a teď nevíme jistě, co dál.
Tak zápasy se pomalu rozjíždí i v druhé skupině. Jen tak pro zajímavost, když je hra tak chudá na hudbu pouštíte si nějakou na pozadí? A jestli ano jaká to je?
@Walome (16.07.2016 08:13): Oficiálně se hraje až dneska.

Začal jsem konečně na férovku dělat video z LoLka. Včera jsem strávil víc jak dvě hodiny zprovozněním replayů (povedlo se!) a v týdnu to snad už konečně sestříhám.

Z Haxballu pak video bude určitě taky.

Zkuste prosím své zápasy odehrát během dopoledne. Pokud budete hrát odpoledne, zapíšu to do tabulky až někdy v noci. Tak prosím nepanikařte, když nebudu hned zapisovat výsledky :) Mám to dneska trochu složitější, tak snad to zvládnu. Věřím, že si poradíte :)
No u mne se vyskyt problem,ze se mi nedeal ulozit ten zapas...win 10 mi to nechteli ulozit,prej ze nemam opravneni :D Nastesti to drekt nahraval taky :)
Super, už se těším.. Jen doufám, že nebudou žádné technické problémy.. Zkoušel jsem a spousta zahraničních her dost laguje.. :/