Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

DH Masters 2017 - 5. turnaj

Velké finále DH Masters 2017 je na dohled.



V listopadu se odehraje poslední ze série turnajů DH Masters, ve kterém se rozhodne, kdo bude DH Master pro rok 2017.

Organizace

Turnaj proběhne o víkendu 25. - 26. 11. 2017. Není nutné se do něj předem registrovat. Maximální počet hráčů není omezen. Proběhne podobně jako první letošní turnaj.

Veškeré další organizační informace (bodování, pravidla, rozlosování do skupin apod.) budou uvedeny na stránce facebookové skupiny.

Co se bude hrát?

Hra bude zveřejněna 25. 11. 2017 v 9:00. Půjde o singleplayer hru na čas nebo na skóre a cílem bude dosáhnout co nejlepšího výsledku.

Nahrávání záznamu

Nahrávejte videozáznam svých pokusů (pomocí programů jako OBS, Fraps, Bandicam, apod.). Pokud se umístíte na 1.-3. místě, video si vyžádám. Pokud video nedodáte, nemůžete se umístit na 1.-3. místě a posunete se v pořadí níže. Video doporučuji nahrát na Youtube nebo Ulož.to (ale můžeme se domluvit i na jiných možnostech).

Příjemnou zábavu! :)

Pokud jste od minule zapomněli, o čem tu píšu, v úvodním článku od DH Masters 2017 si to můžete připomenout. :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hra pro turnaj

V posledním kole DH Masters 2017 si zahrajeme akční střílečku z žánru "twin-stick shoot 'em up". Mnohem zajímavější je fakt, že autorkou hry je uživatelka Databáze-her - Sandra "Akhera" Lénárdová).




Vaším úkolem je postřílet v módu Challenge co nejvíce nepřátel. Hráč s nejvyšším skóre vyhrává.

Hru můžete stáhnout z oficiálního webu, nebo případně z mirroru.

Na konci hry uložte screenshot s výsledným bodovým ziskem a ten mi pošlete e-mailem na adresu kwoky@seznam.cz. Do předmětu e-mailu napište svoji přezdívku na Databázi. Uzavírka turnaje (termín pro odeslání screenshotu) je neděle 26. 11. 2017 20:00.

Pro šest účastníků si Akhera připravila speciální bonus - Steam klíče k její další hře Color Assembler. Klíč získají 3 nejlepší a také 3 další náhodně vylosovaní účastníci turnaje.

Ještě nikdy nebyla účast v DH Masters tak snadná jako právě teď. Tak toho doufám využijete.

Pravidla
- Není dovoleno využívat chyby hry. Máte-li pochybnosti, zda je nějaký trik legální, raději se mi včas ozvěte.
- Je dovoleno veřejně prezentovat svůj bodový zisk nebo video ze hry.
- Není dovoleno vypínat hudbu. Můžete ji však mít trochu ztlumenou (aby byla ve videu aspoň trochu slyšet).
- Nahrávejte videozáznam svých pokusů. Pokud se umístíte na 1. až 3. místě, video si vyžádám. Pokud video nedodáte, nemůžete se umístit na 1. až 3. místě a posunete se v pořadí níže. Video doporučuji nahrát na Youtube nebo Ulož.to (ale můžeme se domluvit i na jiných možnostech).
- Uzavírka pro odeslání videa je pondělí 27. 11. 2017 20:00.
- Pokud se budete průběžně zlepšovat, můžete svůj výsledek poslat i vícekrát. Budu započítávat pouze nejlepší z nich.
- Pokud dva hráči pošlou stejné skóre, lepší umístění získá ten, který odeslal screenshot dříve.
- Pro jistotu ještě zdůrazňuji, že hrajeme mód Challenge. Nehrajeme mód Stage.

Jsem zvědavý na vaše výkony a Akhera jistě také :) Je totiž dost možné, že si zahraje s námi. Co myslíte, budete lepší než ona? :)

Kwoky

Chcete, aby byl na DH blogu uveřejněn i váš článek? Pošlete nám ho na e-mail clanky@databaze-her.cz.


Diskuze ke článku

Pár informací ke hře - Rychlost střelby se zvyšuje úměrně k rychlosti spawnování nepřátel. V praxi to znamená že na každého nepřítele máte jednu střelu a pokud minete, je ne obrazovce o jednoho víc.

V challenge módu nejde zničit hlava.

Fullscreen nejde, na to je ta hra moc amatérská :)
Jo a jen tak mimochodem, na fullscreen to nejde dat nikomu?

Jinak je fakt, ze stage je (o dost) jednodussi, na druhy pokus jsem dal ve stage vyssi score nez high score v challenge.
@H34D (25.11.2017 11:24): Omlouvám se. Zblblo mě, že mi Akhera kdysi prozradila svůj osobní rekord, který byl ještě víc. Jenže jsem už zapomněl, že to bylo v módu Stage, který je o něco jednodušší. Takže je dost možné, že těch 1500 v challenge opravdu získat nejde.

Jinak se musím přiznat, že mě vaše diskuze pobavila :)
@Steve (25.11.2017 10:43): hele a nehrajete to za ten druhej mod? Protože u modu Stage ta hlava zničit jde...jako teda je dost možné, že to že mě to v tom modu Challenge nejde ještě rozhodně neznamená, že to nejde ostatním ;oDDD mě ta hra celkově nejde ;o) ale jen se tak ujišťuji.
Docela jste mě znechutili těma číslama, hlavně teda Kwoky těmi 1500. To jste neměli takhle psát...
Doplnil jsem informace o turnaji do článku výše. Příjemnou zábavu :)
Už se nám to blíží. Máte nachystané programy na nahrávání obrazovky?
@Terien (30.10.2017 09:56): OBS je zdarma, poměrně nenáročný na výkon a i relativně jednoduchý na nastavení. Takže doporučuji ten.

Já osobně používám Bandicam a je to hodně dobrý software (když nepadá, což se mi teď děje), ale je placený.
naštěstí jde hudba vypnout u většiny her vypnout :)
tohle je sice trochu HC ale za mě říkám že bych to klidně ustál, je o dost lepší jak cancer music co Kwoky chválil u GTA3 v posledním odkazu :D (u té bych asi řidiče zabil doufaje že rychle nabouráme nebo vyskočil sám za jízdy)

kterej prográmek je teda nejlepší na nahrávání? nemám s tím žádnou zkoušenost, zatím jsem nahrál pár videí přes herní centrum Win 10...a ten to nahrává v mp4...něco přes 4GB za 60min