Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

7. oficiální DH sraz - oznámení

Zdravíme všechny hráče a hráčky!

Nastal čas oznámit, že letošní 7. oficiální DH sraz se bude konat 31.5. – 2.6.2019 v Jedovnicích, které se nachází severně od Brna. Původní plán, uspořádat sraz na Slovensku, bohužel nevyšel, jelikož byl problém nalézt chatu, která by vyhovovala našim potřebám.

Místo:
Chata Jedovnice je určena pro 22 osob. V případě většího zájmu máme možnost pronajmout ještě menší chatu pro pět osob, která je poblíž.



Stravování:
Stravování je možné v přilehlém kempu, který nabízí plnou penzi. Jelikož bychom se na sraz začali sjíždět jako vždy v pátek v odpoledních hodinách, objednali bychom na tento den večeři. V sobotu – snídaně, oběd, večeře a v neděli – snídaně, oběd. Pokud někdo nemá o plnou penzi zájem a zajistí si jídlo jiným způsobem, nahlaste to prosím při registraci na sraz.

V chatě nám majitel objektu za poplatek zařídí i sud piva včetně výčepního zařízení a sudovou limonádu, kterou si vybereme (malina, citron, cola, oranž). Kdo nebude pít pivo, prosím opět nahlásit při registraci. Limonáda se bude brát pro všechny.

Program:
Protože je v okolí plno zajímavých míst, kam se dá vyrazit na výlet, součástí programu bude procházka. Pokud by někoho zajímalo nějaké konkrétní místo, klidně mi posílejte své tipy.

Kwoky, stejně jako předchozí rok, přichystá soutěž ve hře na notebooku a kvíz.

Na programu zatím pracujeme, a tak uvítáme kohokoliv, kdo by měl zájem něco vymyslet, ať už kvíz nebo nějakou jinou hru.

Doprava:
Nejbližší zastávka je Jedovnice, Újezd. Z nádraží Brno, Židenice tam jezdí přímý autobus. Doporučujeme využít stránky idos.cz, k nalezení ideálního spojení. Druhou možností je domluvit se na spolujízdě s těmi, kdo pojedou autem.

Celková cena na osobu se bude pohybovat v rozmezí 1100 - 1400,- Kč s tím, že cena se bude odvíjet od toho, kolik nás pojede. Čím více účastníků, tím to budeme mít levnější. V ceně je zahrnuto ubytování, stravování a pivo/limo.



Prosím tedy všechny vážné zájemce, aby mně nebo Crashovi napsali do pošty, a zapíšeme je do tabulky účastníků. Uzavírka přihlášek bude 15.4.2019. Do této doby prosím posílejte i zálohu 1000,-Kč s tím, že případný doplatek sdělíme nejpozději několik dní před srazem a bude se řešit na místě.

Zálohu prosím posílejte na účet: číslo: 135442850 kód banky: 0300
Při platbě napište do zprávy pro příjemce: “DH sraz” a VAŠI PŘEZDÍVKU NA DH!

V tomto odkazu naleznete průběžně aktualizovanou tabulku přihlášených účastníků včetně informací o přijatých platbách.

V případě dotazů se neváhejte na mě nebo na Crashe obrátit.

Pokud by měl o sraz zájem i někdo z nezletilých uživatelů DH, tak účast je možná jedině v doprovodu jednoho z rodičů.

Na závěr pro vás máme jednu výzvu. Protože minulý rok jmenovky nebyly, a bylo nám to několikrát vyčteno, vyhlašujeme tímto pro účastníky srazu soutěž o vytvoření návrhu jmenovky o rozměrech 90 mm x 50 mm. Návrhy prosím zasílejte buď mně nebo Crashovi do DH pošty nebo na mail dhsraz@email.cz nejpozději do 30.4.2019. Jmenovka, která se nám bude líbit nejvíce, bude pro všechny vytištěna a autor odměnou získá medovinu s možností výběru příchutě, kterou mu předáme na srazu.

Těšíme se na Vás.

Laurona & Crash

Diskuze ke článku

Zatim stale nevim, zda pojedu, ale pokud ano, budu vyjizdet v patek nekdy po obede (rekneme do 14) a trasa by byla Praha - Brno - Jedovnice. Mam maximalne dve mista, na poslednim by jela dcera, kterou by pasazer vzadu mozna musel cast cesty, kterou neprospi, bavit :)
Taky se přidám s nabídkou.. pokud někdo bude cestovat ze severu, můžu autem vzít z Blanska, popř. z Brna, pokud by byl větší zájem.
No já snad budu ze vší té lásky naměkko. :') ale jako měl jsem v hlavě, že sraz bude až na konci června, zjištění reality mi trochu pocuchralo plány. :D

Edit: btw málem bych zapomněl obligatorní dotaz - Poříčí někdo autem z Ostravy nebo okolí? :)
Tak děkuji všem za zaslání návrhu jmenovek, vítězem se stává HolyMeatball. Výslednou verzi uvidíte na srazu :)
Bohužel to opět nezvládnu na celý víkend, ale dojet se podívat bych mohl..
Tak stále čekám na nějaké návrhy na jmenovky. Zatím mám jen jeden návrh :)
moc nás to mrzí, ale letos to nedáme. Pokud bude příští sraz někde poblíž Prahy či dokonce Plzně, určitě zajedeme ;o) Těším se na report
Uvažuju o tom, že bych si pro vás připravil cca půlhodinovou přednášku na srazu v sobotu. Tématem by byl herní hardware, zajímavosti s tím spojené a trocha interaktivity (přepastování grafické karty nebo lámání základní desky) :) Měli byste o takovou přednášku zájem?

Pokud bychom už měli nabitý plán, tak samozřejmě mají přednost ostatní (já už chystám kvíz a turnaj, takže je toho víc než dost) :)
Dívám se na mapu, za 1 hod a 45 min autem z Ostravy. Možná si udělám výlet v sobotu a přijdu Vás navštívit. Vypadá to tam moc hezky, kousek jsou jeskyně, ideální rodinný výlet.
Vymýšlím ceny do kvízu a turnaje. O jaké ceny byste měli zájem? O Steam klíče, herní předměty, finanční odměnu nebo něco úplně jiného? Rád bych se trefil do vašeho vkusu. Díky.
@Kwoky (15.03.2019 16:00): No, tie Falagarove kreácie boli nezabudnuteľné. :)

Ale išlo mu to dobre. Aj potom s Lauronou. Do toho Crash, Tulova hudba a jemný opar medovej whisky prekladanej Falagarovou svadobnou slivovicou.
Inak to som, pokiaľ ma pamäť neklame tiež spustil ja, keď som začal hudbu púšťať, či? :))
@watchOut (11.03.2019 12:48): škoda, že nedorazíte :(

@Falagar (11.03.2019 15:28): tyjo tak to je super zpráva :) Ohledně tvé rady bych ale měla jednu připomínku. To by mi nesměl nikdo nic jiného nabízet :D Já jsem totiž tak slušně vychovaná, že prostě nedokážu až na výjimky (borovičku) odmítnout abych náhodou někoho neurazila :)

@Kwoky (11.03.2019 16:03): No já čekám minimálně na Kiwizak, doufám že se přihlásí :) Jinak tabulka je momentálně aktuální.
Koukám do seznamu přihlášených a zatím žádná "nová krev". Asi se stydí :)
To místo vypadá parádně, jako obvykle skvělá práce! Letos se ale díky termínu pravděpodobně poprvé nezúčastním... přeci jen, 3 týdny po plánovaném příchodu na svět mého prvního potomka asi nebudu mít kdy někam jezdit! :-D Každopádně si to všichni na plno užijte!

@Laurona (10.03.2019 20:38): Možná bys té slivovice mohla radši vzít spíš víc a zkusit se držet jen v ní - třeba pak budeš mít lepší ranní skóre... ;-)
Letos to bohužel termínově nedám(e), takže se musíte pokusit přežít sraz bez nás, tak jako v 5 předchozích případech. RC lodí sice nedisponuji, ale měl jsem už připravenou (tentokrát opravdovou) cenu do plánované soutěže s RPG tematikou. Než ji sušit doma, věnuji ji Kwokymu do jeho turnaje. ;-)
@Kwoky (10.03.2019 20:11): to jsem zatím nezjišťovala, každopádně jestli někdo nevstane na snídani, tak bude mít rovnou oběd :D

Jinak jsem se rozhodla, že tentokrát sebou vezmu jenom jednu láhev medové slivovice a třeba v tu sobotu zvládnu i snídani :D
Po zkušenosti z předchozích srazů... V kolik bude ta snídaně? Dá se čekat, že v sobotu někdo vstane před desátou? :)
Jen se zeptám pořadatelů - bude na té chatě nějaká televize, jak na tom zimním srazu? Ptám se jednak z důvodu případného přizpůsobení kvízu, druhak, no...však vy víte. :D

EDIT: Už jsem překonal lenost a koukl na stránku chaty, takže mám odpověď. :)
a má WatchOut i radiem ovládaný člun? protože po loňském slalomu to bez závodu nebude ono
Místo chválím, mám to asi 15 min autem :D Tentokrát mi to snad už vyjde po dlouhý době..
Jmenovky? :-D

Jinak bych se rád zúčastnil, ale 1. 6. jdu na svatbu. Jak se to řeší, kdybych chtěl přijít jen v pátek a v sobotu ráno odjel?