Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

2. oficiální DH sraz (část 1. - teaser)

Dámy a pánové, je tomu již rok, co jsem na tomto místě oznamoval konání prvního oficiálního DH srazu, letos tomu nebude jinak!

Dost bylo šuškandě a spekulacím, letos se opět setkáme v plné síle! Nebudu tu zbytečně sáhodlouze hodnotit loňský první ročník (vše najdete na blogu). Jen bych zmínil, že se velmi vyvedl a drtivá většina účastníků byla nadmíru spokojena. S Memphisem to byla naše první velká organizátorská zkušenost a přirozeně chceme, aby náš "produkt" rostl každým rokem co se kvality i zábavy týče.

Na letošek máme připraveno několik nápadů, které bychom rádi realizovali. Z loňského akčního pojetí (laser game) chceme lehce zvolnit a připravit velmi zajímavou pouť skrze prastarou krajinu plnou temných hvozdů s různorodými výzvami a úkoly. Žánr RPG máte rádi, proto Vás letos "potrápíme" trochu jinak. Už se nebudete moct vymluvit na bolavá kolena! :o) A možná Vás čeká i souboj s drakem.

Letos nebudeme soupeřit s Barum Rally a zažijeme tak snad o něco méně hektičtější víkend. DH sraz proběhne podobně jako loni - od pátku odpoledne do neděle dopoledne, ve dnech 24. - 26.8. 2012. Naše dočasné tábořiště opět rozbijeme pod Malenovickým hradem. Místa bude snad dostatek, s trochou dobré vůle až pro 50 spolubojovníků. Takže už si pomalu kroužkujte v kalendáři, udělejte si v práci volno, případně zrušte dovolenku s rodiči, jelikož to bude opět nezapomenutelný zážitek!

Memphis v jednom článku na blogu před srazem napsal: "Na konci srpna nás čeká první oficiální DH sraz, který doufám internetové soužití zdejší komunity (nebo alespoň její části) posune zase na další úroveň.". To se zcela jistě podařilo, účastníci odhodili roušku ochrany v podobě anonymity a ukázalo se, že každý zúčastněný má co říct a dohromady tvoříme fajn kolektiv. Proto se těšíme na další společné zážitky a hlavně doufáme, že přivítáme hodně nových tváří.

Teď máme s Memphisem plné ruce s dokončováním studia (diplomky/státnice), takže s dalším článkem počítejte někdy v červnu. Stay tuned, bude to stát za to!

Propozice:

Místo: Malenovice u Zlína
Termín: 24. - 26.8. 2012

S pozdravem,
Fg
event co-ordinator & entertainment manager

P.S.: Chucku, to první místo je již rok rezervované, nezapomínáme! :)

Diskuze ke článku

1. Kofoly to chce sakra víc. A každý povinně nějakou láhev vína. Kdo by (kromě Indiana a Strougyho) pil pivo ;)
2. Zlín je taky ideální příležitostí pro Slovenské bratia. Ebb, Anus, MickTheMage...
3. Fantom je přece jasný... prasezlesa.
Jupí! Konečně letos jedna větší akce, která se netluče s nějakou jinou! :-) Zatím jsem ve dvou případech musel pracně vybírat. :-(

@Fg (06.05.2012 19:39): Beztak loni tu všechnu kofolu vychlastal Marcel. :-)
A nebudem někde larpit po lesích, že ne?

Jinak já bych velice rád jel. Letos poprvé pro mě letní prázdniny nemají žádný význam :)
No, tak predbezne jedu, ale tenhle rok se mi ten termin asi nebude moc hodit, nekdo vas uz v planovani predbehl a kolem tohohle terminu akci zarezervoval (a ma i vetsi prioritu).

Kazdopadne se uvidi, poplatek samozrejme uhradim, na svozu se s nekym snad taky dohodnu, maximalne potom neprijedu :)
Čau jsem sice na DH nový, ale co se týče srazů a pití tak zase takový nováček nejsem ;) Ani bych dojel pokud tam budu ovšem mít povolený vstup :D
Taky mě ten sraz láká, ten minulý jsem něják prošvihnul, taky je pravda, že to mám docela z ruky. I když možná blíž než ostatní :). Nepojede někdo autem kolem Pardubic?

Jinak někdo tady mluvil o to herním kvízu a já bych ho teda spíš dal lehčí. Jak jsem tak pročítal ten minulý tak z těch těžkých otázek bych dal možná jednu :).
anketní otázka: Myslíte si, že letos přijede fantom loňského ročníku, sám velký, Marcel Zvon?
@Sasakr (06.05.2012 19:25): aneb jak psal Memphis loni - jen tady můžem zajistit nějaké to zázemí, využít místní zdroje k uspořádání relativně větší akce, někde na neznáme půdě by zkrátka nebylo možno něco takového pořádat

navíc sme to loni důkladně prověřili po všech stránkách, takže letos bude většina se vším seznámena a nakonec vznikne citové pouto kam se každý jednou za rok bude těšit, až mi ukápla slza :) a jednou za rok si přece můžeš udělat výlet směr východ ;)
Nechci vás nějak vytočit, ale proč to není někde poblíž středu republiky, aby to měli všichni stejně daleko? Do Zlína je to daleko odevšad :-(
@ViRus (06.05.2012 17:56): Naše bloudění bylo pevně v rukou, zvláště poté, co jsme zrekrutovali dvojici domorodých průvodkyň. Jediné čeho lituji je, že jsme zřejmě neviděli tu proslulou kapličku, za kterou se zatáčí doleva (doprava?), která, jak jsem pochopil, je tamním kulturním monumentem, vzhledem k tomu, jak dlouho o ní MCZ s Fg rozpravovali po telefonu.
Solidní RPG výpravu po hradech a hvozdech jsme s MCZ měli již loni a s Flowerpotem jsme v lese dokonce spali, takže to mne ze židle tolik nezvedá, ale dám tomu šanci. ;)
@strougy (06.05.2012 13:21): ano od huby jsme si museli odtrhnout a nakonec na nás ještě pořádně nezbylo! :D

Helejte se kdo si stěžujete, že je to z ruky tak si vemte příklad třeba s Karase. Ten jede až od Děčína :-). A semnou taky počítejte! A ano víc piva i když já dorazím i se svýma broukama :-P a strakonickým pivem. :D
Jj, to můžu potvrdit, jedno pivo jsem měl. A dokonce z každého sudu! Štědrost sama :D
a takového CJe uvidíme? Řekni mámě, že se o tobe postaráme ;)

@Akhera (06.05.2012 13:16): neboj, myslímže určitě bude mít někdo cestu kolem :) a jednou by si přeci dojet měla
Ty jó, zase Zlín. To je 4 a půl hodiny vlakem s třema přestupama. Leda že by mě tam někdo vzal autem ;)
Tyjo, DH Quest. Snad se v něm budou zachraňovat nějaké sličné děvy (před drakem?) :P
Tyjo, od 1. až do 17. srpna budu v krutým zápřahu prve s partou na odlehlé chatě a pak pár dní v Amsterdamu, tudíž si nejsem jistý, jestli takový nápor vydrží moje peněženka a játra a ledviny a další docela důležitý orgány :D

No každopádně, pokud do té dobý neumřu, tak se tentokrát budu snažit opravdu dostavit :)
Nebude Laser Game ? To je škoda. Doufám, že o váš tajemný RPG quest bude větší zájem. Sem zvědav.