![]() |
The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth IIPán Prstenů: Bitva o Středozem 2
Forma: placená hra Rozsah: plná hra Multiplayer: ano Datum vydání: 02.03.2006 Vývojáři: EA Los Angeles Oficiální stránky: www.ea.com/official/lordofther... |
79% Hodnotilo: 60 už. |
Popis hry:
Pokračování hry The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth, přinášející změny a vylepšení herního konceptu. Hratelné strany byly předělány - Gondor a Rohan byly sloučeny v jednu, tj. Lidi západu, přidáni byli elfové, trpaslíci a goblini, Mordor a Železný pas z prvního dílu byly zachovány.
Kampaň se tentokrát odehrává opět v čase filmu a knihy, ale v událostech, které byly jen letmo zmíněny. V kampani za Dobro začínáte bráněním Roklinky pod vedením elfa Glorfindela, který je postava z knihy a ve filmu nebyl a přidáváte se k trpaslíkům vedeným Glóinem, otcem Gimliho. V zlé kampani je popisován alternativní děj, kde se začátek odehrává při úspěšném útoku na Lórien.
Hlavní rozdíly v hratelnosti jsou možnost stavět budovy kdekoli, možnost nalezení Jednoho prstenu a postavení ultimátní hrdinské jednotky (za dobro Galadriel, za zlo Sauron) a možnost vytvořit si vlastního hrdinu.
Komentáře ke hře
pro přidání nového komentáře ke hře je třeba být přihlášen (registrace)
Stránkování komentářů: |
Řazení komentářů: |
![]() Slayer uživatel 1040 bodů |
Datum: 20.05.2009 13:27 Editováno: 2x (20.05.2009) |
Hru hodnotil: 80% (Φ +1%) Dohrál: ano |
Hodnocení komentáře: (0) +3 (3) |
Po skvělém prvním dílu, který mě nad očekávání bavil, jsem se na dvojku těšil, ale výsledek nebyl úplně eňo nůňo. |
|||
Ve zkratce: Pro: grafika, hudba, mod WOR, stále dobré boje Proti: tupá, tupá hovada se špatnou AI, málo velkých bitev, krátká kampaň |
![]() Makky uživatel 425 bodů |
Datum: 27.01.2009 19:48 Editováno: 0x |
Hru hodnotil: 75% (Φ -4%) Dohrál: ano |
Hodnocení komentáře: (2) -2 (0) |
Vzhľadom na to, že prvý diel žeriem, som bol plný očakávaní. Ale moje očakávania boli asi až príliš vysoké. Príbeh bol tentoraz inšpirovaný knižnou predlohou a aspoň pre mňa bol menej atraktívny. Celý design, grafika a hrateľnosť sa pochopiteľne zlepšili, ale žiadny nových vychytávok som sa nedočkal. Pre mňa tak trochu sklamanie, hoci som sa pri hre zabavil. |
|||
Ve zkratce: Pro: Grafika, design, hrateľnosť, mód "bitka o prsteň" Proti: Slabšie ako prvý diel, kampaň, hrdinovia... |
Stránkování komentářů: |
Řazení komentářů: |