06.07.2011 20:10 Ak k Guild II pridáte datadisk "Pirates of the European seas" Stane sa G2 hrateľnou, ja som sa bavil viac ako na 70%, avšak toto je…
The Guild 2
- Vývojáři:
- 4HEAD Studios
- Oficiální stránky:
- http://www.theguild2.com/
Guild 2 by sa dal nazvať aj simulátorom stredovekého života. Je priamym pokračovateľom hry Europa 1400 – The Guild. V hre sa hráč stáva celou generáciou jednej rodiny a jeho úlohou je množiť majetok a zachovávať rod. Každé povolanie umožňuje postave robiť niečo iné, inak sa uplatniť vo svete. Od úspešnosti hráča v jeho povolaní závisí aj jeho bývanie a postavenie v stredovekej spoločnosti – na množstvo vecí je treba dostatok peňazí. Titul je dôležitým aspektom celej hry, a tituly sa kupujú tiež. K slovu prídu aj intrigy a podrážanie sokov.
Nástěnka
Andre Kiwi, 1 rok a 52 dní0 (0/0)
Andre Kiwi, 1 rok a 52 dní0 (0/0)
Poslední diskuzní příspěvek
Odkaz 05.02.2012 20:50
Ve srovnání s prvním dílem jde určitě o posun, pokud jde o přímé ovládání hrdiny. Jasně, někdy to neustálé přebíhání od dílny k dílně, příp. domu zamrzí, ale hra je pak tak nějak bližší. Co je nemilé je taky snížení počtu "classů", ale tohle plně nahrazuje více dílen na class a hlavně možnost hrát se všemi členy rodiny najednou. Není nic lepšího, než mít otce patrona, matku craftsmanku a dítě scholara. Pak se hned podniká jedna radost.
Ovšem oproti jedničce taky trochu zaostává politika, je tu jen jeden strom postupů na město, navíc funkce už není nezbytná k přežití (v jedničce poměrně byla).
A ano, bugy. Těch je nepočítaně, ale pokud hru opatchujete na max. (1.30), tak zázračně mizí, hra nepadá a dají se u ní opravdu strávit dlouhé hodiny. :)
Odkaz 11.06.2008 20:31
je to skvělá hra chytla mě sice asi jen na pár týdnů ale byl jsem schopen u toho strávit celou noc. Člověk úplně ztrácí představu o čase :) což považuji za známku kvality.

Pro: grafika, více dílen, rodinné podniky, návykovost
Proti: bugy, méně tříd, politika