Odkaz 20.02.2012 22:38
To jsem zkoušel, ale toto je bráno jako úkol, zkoušel jsem i posouvání stagů v questu ale nic, když jsem to posunul tak aby se úkol dokončil jako splněný, stále po mně chtěla 20 kůží a nikdo jiný semnou nemluvil :-/.
A když už tak podobný problém mám v shivering isles, jsem teďka před úkolem, kde se mám dvou knězů poptat na výměnu vévody jednoho z panství, úkol mně odkazuje na to, že si mám promluvit s sheogorathem po tom, co jsem zapálil ten oheň, ale když s ním pokecám, nic se neděje, v tomto mi už trochu posunutí stagu přez konzoli pomohlo, posunulo se to na část, kdy se mám těch dvou knězů zeptat, ale oba mi odpovídají tím způsobem, že už mi všechno řekli, a nic dalšího se neděje, v deníků mám stále že se jich musím zeptat :-/