19.02.2012 22:17 KRoman47: Navíc ten systém ukládání, kdy prostě tě někdo sundá nebo dojde čas, to je fakt hrůza.
Mafia II: Joe's Adventures
- Vývojáři:
- 2K Czech
- Oficiální stránky:
- http://www.mafia2game.com/joesadventures/
Joe's Adventures je druhým větším DLC pro hru Mafia II. Na rozdíl od prvního většího přídavku je Joe's Adventures mnohem komplexnější a souvisí s příběhem původní Mafie II.
Hra začíná zatčením Vita. Joe se ho z toho samozřejmě snaží vysekat, ale ani Luca mu nepomůže a Vito se vězení nevyhne. Následně začíná Joeho vlastní dobrodružství...
Po ne zrovna pozitivním hodnocení Jimmyho Vendetty se autoři rozhodli k radikální změně, a tak Joeho dobrodružství obsahuje obsáhlý příběh se spoustou cutscén. Krom hlavní příběhové linie se ve hře objeví i vedlejší mise, jejichž splnění bude čistě na hráči. Joe také umí nová bojová komba a dokonce se objeví i nějaká ta nová hudba. Samozřejmostí je několik nových aut, Playboy magazínů a navštívíte několik nových lokací.
Stejně jako u minulého DLC, tak i zde najdeme český dabing. Distribuce probíhá skrze Steam a i v případě krabicové verze je potřeba si hru na Steamu registrovat. Všechny DLC také najdete v Mafia II Special Extended Edition a to včetně těch malých - Vegas, Renegade, Greaser a War Hero.
Nástěnka
KRoman47, 114 dní0 (0/0)
Jirka82, 280 dní0 (0/0)
VideoTrailer
Bada BOOM Trailer
DoomCZE, 1 rok a 183 dní0 (0/0)
Poslední diskuzní příspěvek
Odkaz 26.11.2010 16:25
Po první misi si říkám, že jsme se konečně dočkali něčeho jiného, než jen zoufalého DLC, ocitám se na nádraží a plééésk... to se ti jen zdálo vole! Tady máš ty fosforové mega šipky zářící přes půl Empire bay, abys snad něco nepřehlédl. Tady máš ty canndy-mega ikonky ala GTA, protože Mafia II je pak děsně kůl. Střílení nestačí, nažer se multiplikátorů! A aby ses moc neflákal, tak tady máš časový limit, taxebou koukej hodit! Co jako, že to nedává smysl?
Odkaz 09.01.2011 12:01
No konečně! Po shitu jakým byl Mafia II - Jimmy's Vendetta přišlo konečně něco s příběhem a originálními misemi, možná i na úrovni původní hry. Škoda že tenhle názor mě po první misi ospustil...
Joeho dobrodružství má jednu podstatnou chybu, a to že obsahuje pouze 4 mise. To ostatní je tu jen pro natažení herní doby a tak musíte plnit stupidní úkoly typu přijeď někam, všechny tam zabij, projeď všemi body v časovém limitu atd., samozřejmě s otravným časovým limitem. První mise je skvělá, nápaditá a zábavná. Kombinace několika stylů (stealth, sledování, střílení a nechybí ani závěrečná honička na zamrzlé řece) se mi líbila a další mise na tom nejsou taky tak špatně. Krok dopředu, na kvalitní DLC tomu ale stále dost chybí.
Pro: 4 originální a zábevné mise, nějáký příběh
Proti: debilní mise (jak vytažené z Jimmyho Vendety) které vyplňují prostor mezi těmi hlavními
Odkaz 12.12.2010 00:15
Kdyby bylo celé DLC jako první mise, musel bych dát když ne 100, tak 90 procent určitě. Takhle tu máme Jimmyho vendetu za Joe Barbaru. Připadá mi to jako výsměch od 2K, protože některé mise měly být už v základní hře za Vita, jako by říkali: Podívejte o co jsme vás okradli.
Pro: Joe
Proti: časové limity, stupidní a nelogické úkoly, minumum cutscén
Odkaz 19.02.2012 20:48 (poslední úprava 19.02.2012 22:16)
Upozornění předem, tento kousek může značně ovlivnit vaše duševní zdraví.
Nechápu kdo dostal za úkol vytvářet toto DLC, ale hlavní priorita nebylo pobavit hráče, spíše je mučit, dávat do téměř všech úkolů nesmyslné časové limity, a vše to podtrhnout kupou nezajímavých, opakujících se vedlejších misí. Jako by nestačili tyhle klacky pod nohama, tak jde proti Vám i sama hra. Jelikož Empire Bay je policejní stát, kde jsou fízlové úplně všude a není prakticky možné se vyhnout kontaktu s nima, a znepříjemnit si hru ještě více, kdy už nestačí že po Vás jdou mafiáni ale i poldové. Navíc je velký problém když Vás před koncem mise zabijí nebo dojde čas. Jste kopnuti obět na začátek a můžete si to celé projet znova!
Toto DLC navíc ukazuje značné nedostatky na které se autoři vykašlali. Když máte za úkol rozvést v náklaďáku zboží, hned po prvním vyložení se vyřítí auto plné ganstrů kteří střílí ze všech stran ze samopalů a brokovnic. Hráč ale nemůže během jízdy střílet, s tou starou herkou neodjete, musí tedy zákonitě zastavit, a bránit náklad z krytu jenže v 90% procentech je na blízku policajt nebo hlídka v autě, takže vaše obrana zburcuje armádu policajtů. No prostě úžasná situace.
Přitom čtyři hlavní mise mají v sobě duch a hratelnost pravé Mafie, kde nechybí postavy a dialogy a skutečně se na obrazovce něco odehrává, a překvapivě zde není žádný časový limit. No a ty další některé jsou neskutečně mizerné a dokáží solidně vytočit, a ty druhé prostě obyčejné, spíchnuté za účelem vydělání zisku. Přeci ti hráči za to rádi zaplatí, když tam bude nálepka přídavek pro perfektní hru Mafia 2.
Pro: 4 hlavní mise, nové lokace, Empire Bay
Proti: Prachbídné vedlejší mise, jasná snaha o to vytřískat z hráčů co nejvíc peněz
Odkaz 26.11.2010 20:34
Hoši z 2K Czech jdou na oběd, když v tom zazvoní telefon od šéfa z 2K. Chlapi potřebujem udělat pár misí do dalšího DLCčka, zbytek nějak dopitvoří pár lidí tady u nás. Dají tomu stejnou fazónu jako Jimmyho vendetě. Žádnej problém, dáme to hned po obědě."
No, nějak podobně mi smrdí Joeyho"úžasné dobrodružství"! Ani nevím, jak popsat pachuť v ústech po dohrání tohohle, je to lepší, než plešatej Jimmy, ale jinak je to patvar všech patvarů. První mise je fajn záležitost a už jsem chtěl mít sakra dobrej pocit, že tohle je konečně ono. Jenže mise skončí a po krátkém videjku jsme opět tam, kde jsme byli v předchozím DLCčku. Takže opět pitomé plnění dementních misí, které nevím proč, musejí být všechny omezeny časovým limitem - asi je to potom "nejvíc naloženej adrenalýn".
Oproti Jimmyho vendetě tady je více videií a některé mise jsou obzvláště fajn kousky, ale zbytek je opravdu nuda. Nuda opřená, o opět trapné ježdění z konce města na druhý konec, podpořena časovými limity. By mě zajímalo, koho má tohle bavit. Zkrátka nečekejtě žádné extra změny, koncept zůstal stejný, navíc je to tak na šest hodin, ale pokud překousnete ten vopruz. Možná Vás to trošku zabaví, ale s dalším obsahem mě tohle začíná štvát, čím díl tím více. Mele to z .....
Pro: Mafia II, lepší než Jimmy, pár misí stojí za to,
Proti: v tomhle udělali z Joea tupce, strašnej koncept, časové omezení, obtížnost některých misí,