Odkaz 31.01.2012 13:01 Dohráno95
Mně to jede slušně i na notesu s AMD Athlon II 2,1GHz, 3GB RAM a ATI 5470 na střední detaily, zvýšená dohlednost skoro na maximum v 1366x768, ale občas někde v interiéru se to zpomalí, ale hlavně při pohledu z vlastních očí, z pohledu třetí osoby je to lepší, přitom tam přibude vlastní stín...ale za 30 hodin jsem zaznamenal už 13 pádů.
A těch chyb...škoda mluvit, nejzabugovanější hra, jakou jsem kdy hrál, tomuto se nevyrovnají ani všechny Army, Gothic a další dohromady. (I když v Armách ani Gothicu jsem já na chyby nenarazil)
Většina těch chyb ale vyplývá z toho enginu, naposledy se mi parťák sekl v kameni a to je pořád něco takové. Kdybych hodnotil zábavu, tak jasných 95%, ale za ty technické problémy bych nejradši tak 50% srazil.
Co mě dál štve, tak všechny samonabijecí energetické zbraně jsou při načtení vybité, i když v okamžiku uložení byly nabité. Když se to stane těsně před bojem či při něm, tak je ta zbraň na nic a musím tahat záložní.
Dál jsem si dal pitomý perk, že se mi občas při VATS objeví pistolník s revolverem, jenže hodně často vystřílí a nechce se VATS ukončit, takže se jen můžu dívat, jak mě někdo zabíjí a nic s tím nemůžu udělat. Pak jsem měl vyslýchat jednoho típka tak, že jsem ho měl zmlátit...no samozřejmě se objevil pistolník a zastřelil ho. xD A je toho víc, jen si teď na vše nevzpomenu.