08.07.2011 21:28 Tak to asi nebude iba môj problém, pretože v každej misii sa mi podarilo aspoň raz zakysnúť. Oproti pôvodným 3 epizódam mi prišli levely o…
Duke Nukem 3D: Plutonium Pak
- Vývojáři:
- 3D Realms
- Oficiální stránky:
- http://www.3drealms.com/duke3d/
Plutonium Pak je datadisk, oficiálně nazvaný "placeným patchem", k Duke Nukem 3D, který přidává čtvrtou epizodu o 11 levelech, 1 novou zbraň (v kontrastu s původním "zmenšovačem" je to něco na způsob "zvětšovače" - monstra se zvětší až prasknou), 3 nová monstra a nového bosse. Aplikování Plutonium Paku updatuje původní hru Duke Nukem 3D na verzi 1.4 a udělá z ní Atomic Edition, která byla mimo jiné prodávána i samostatně pro nevlastníky původní hry.
Nástěnka
OdkazDigitální distribuce
gog.com (Základní hra s datadiskem)
Eru, 135 dní0 (0/0) -
Eru, 1 rok a 60 dní0 (0/0)
Eru, 1 rok a 60 dní0 (0/0)
Poslední diskuzní příspěvek
Odkaz 20.12.2009 20:22
Docewla zajímavý datadisk, otázkou je, jestli hru vylepšil, nebo spíše poškodil. Vedle sice milého rozšíření se též projevila přeplácanost. Ano tato hra mi přišla už moc přeplácaná (podobně jako v posledních úrovních třetí epizody).
Dalším rozporuplným faktem je obtížnost, která mi také přišla vyšší.
Paklíže jsem tvrdil, že v základní hře jsem se zasekl a nevěděl jak dál, tady to byla místy katastrofa.
Velkově bych řekl, že datadisk přinesl mnoho zlepšení ale stejně tak pohoršení. Plutonium Pak je jako božská mana, pro fanouška DN3D, Já jím ovšem nejsem.
Dalším rozporuplným faktem je obtížnost, která mi také přišla vyšší.

Pro: Pár dobrých nápadu
Proti: Otázka, zdali to už není moc přeplácané.